sow Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Čau mám octavii 1998 manualní klimatizace...fungue třeba 5 minut a pak zas hodinu ni neěkdy naskočí až po 10 minutách zas nachvíli a pak nic...doplnoval sem j před 3 měsícema a nikde by neměla unikat newí někdo cím by to mohlo být:??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 a pri zapnuti a provozu klimy jde ti ve predu sahara??? vetraky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 myslim si ze by ti to mohlo robit nejake cidlo, ktore ti odpoji komprsor a preto to nechladi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sow Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 a pri zapnuti a provozu klimy jde ti ve predu sahara??? vetraky... tak když zapnu klimošku tak mi sahara nejde..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 (upraveno) Obnovím staré téma. Mám man. klimu, před měsícem doplněna a chladí. Jel jsem asi 100 km s klimou a chladila, pak nazpět přestala, koukám do motoru a sahary stojí, tudíž klima nemůže jít ( u man. běží neustále ), dívám se na pojistku co je nad baterkou ( je to ta zelená 30 A ) a je spálená, dám jinou a odešla také. Až byl motor studený daná nová pojistka, nastartuji, pustím klimu a jde i sahary točí, šahám po motůrkách sahary a ten velký se zahřívá že na měm nejde ruka udržet, pak po nějaké době se spálí ta pojistka. Jde motůrek rozděvat a opravovat? Předpokládám, že by to mohlo být tím, jestli se nemýlím??? Tak už vím, proč se pálila pojistka, byl prodřený káblík co vede k velkýmu ventilátoru, a zkratovalo se to dole u chladiče o trubku klimy. Takže vyřešeno! Upraveno Srpen 16, 2016 uživatelem Vikrs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martas1989 Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Ahojte. Nechci zakladat novy tema. Tak to hodim sem. Da se predelat z manualni klimy na klimatronik? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 15, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 bolo to tu niekolko krat... da sa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Co by sa nedalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
11264 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Zdravim.Chtel bych si namontovat klimu do Octavie 1/98r.Poradil by mi tu nekdo co vsechno mam poschanet?Pripadne nejake rady,navod na montaz?Delal to tu nekdo?Prohraboval jsem se tady staryma prispevkama ale nejak nemuzu najit.Diky Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.