dawe88 Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Zdravim Vás, dneska se mi nějak porouchala moje O1.Jel jsem nějakých 80 km a při posledních cca 20 km mi přestalo táhnout auto (zřejmě nouzový režim, což už se mi stalo jednou před čtvrt rokem ale po pár dnech bylo zase vše ok).Auto začínalo mít divný zvuk jak kdyby drhlo turbo začalo to docela hulit.Pak se z ničeho nic seknul plyn - otáčky šly sami až do maxima tak jsem rychle vypnul motor, zastavil ,zkusil znovu nastartovat, otáčky už byly ok ale hned šel dým z výfuku - bílo černej a smrad že bych blil takže jsem to musel odtáhnout.Nevíte někdo v čem by mohl být problém?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Turbo KO....nejspíš ti hořel olej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Taky mě to napadlo ale doufám že to tak nebude ptž když jsem viděl ty ceny výměny turba... už je to u mechanika tak uvidíme co mi řekne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mitra Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Tak se mi na dálnici stalo to samé, ztráta výkonu, světlý dým, po odtahu do servisu výměna turba a doporučeno přejít na polosyntický olej. Doteď tam byla plná syntetika. Já nevím co dělat tak prosím o radu. Díky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 V tomhle případě je rada asi jenom jedna - vyndat turbo, rozebrat a kouknout jak vypadá.Já ho měl uplně popravený.Cena nějakých 13 tisíc i s výměnou oleje jelikož se mi všechen spálil.2 měsíce po opravě a mě padlo turbo už asi 3 krát do nouzovýho režimu takže budu muset zase znovu řešit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mitra Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Turbo už mám nové, ale nevím jestli jít do té polosyntetiky. Je to ASV a mám tam asi před 4 měsíci dávaný nový olej (plná synt.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 chalani tam davaju 5W-40, ja tam mam shell 10W-40, pretoze ho tam daval predchadzajuci majitel, je to polosyntetika a zatim ziadny problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.