Frog Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 mám dotaz, u oktávky 1,9 TDi 81kw mi po nastartování cca do 10-ti vteřin začně blikat kontrolka na žhavení a již nezhasne, auto jinak jezdí normálně, ještě snad dneska to že se motor neohřál více jak na 70stupňů podle teploměru, ale to bude nejspíš čidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 nejčastější řešení tohodle problému je výměna brzdového spínače taky mi to dělalo a pak jsem zjistil že na to měl taky měli vliv led žárovky které jsem dal do všech zadních světel ;) neměli totiž dostatečný odpor a přístrojovka to vyhodnotila jako že jsou vadyný žárovky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frog Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 nejčastější řešení tohodle problému je výměna brzdového spínače :) taky mi to dělalo a pak jsem zjistil že na to měl taky měli vliv led žárovky které jsem dal do všech zadních světel :D neměli totiž dostatečný odpor a přístrojovka to vyhodnotila jako že jsou vadyný žárovky já tam mám ale vše v seriový podobě :) naprosto základ jak to vyjelo z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 tak si zajeď do nějakýho servisu ať ti to píchnou na diagnostiku ať ti řeknou co s tím je :) ale ve většině případech to dělá ten brzdovej spínač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 nebo pojiska.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Prostě šlápni na brzdu a ať se ti někdo podívá jestli ti svítí všechny zadní brzdové světla! Pokud nebudou svítit všechny, je to na 90% brzdový spínač, pokud jen některé vyměň prasklou žárovku. Tahle kontrolka dle manuálu signalizuje, že ti nesvítí brzdové světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.