chjetjov Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Ahoj kluci mám dotaz jestli někdo nevíte zda pasujou sedačky z kombíka do normálu? Jde mi hlavně o zadní... Našel jsem tu nějaký téma s výměnou sedaček ale to se týká něčeho jinýho... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 jsou stejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 díky moc pane! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 a ještě dotaz pasujou i tapecy? vím že jsou trochu kratší v tom rohu ale to by ničemu vadit nemuselo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 To už tu někdo řešil - chybí tam ten růžek a vypadá to blbě, pokud si to pamatuju dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 urcite je to u dvojky stejne jako to bylo u jednicky? tam chybelo docela dost :D hlavne bratre sme to mohli u me porovnat ze jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 tak ale stejně nevím co je v tom růžku kterej by tam chyběl když by se dal na lifta kombíkovej tapec... u OI tam bylo jenom vidět hezky hladký nalakovaný dveře to bylo ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Tak jsem zjistil že uchycení zadní lavice je rozdílné zřejmě pro různé modelové roky? Pokud je zadní lavice v celku (i když opěradla jsou dělená) uchycuje se lavice dvěma oky. Pokud máte dělený i sedák uchycuje se tyčkama který se zasunou do podlahy... Věděl to někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 ja som to tiež zistil až vtedy,ked som ich menil...ale mám v pláne prerobiť prichytenie na rozdelenú "lavicu" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Nemate nekdo foto prosim jak ma nekdo zadni tapecy z combi na sedanu nasazene?Zajima me ten roh?Jak moc tam jde videt ten plech!Moc diky! ;-) Je lepsi to polstrovani z tech zadnich tapecu sundat odriznout ty nytky a pridelat ty z toho combi zpet na tapec ze sedana a zevnit prisroubovat?Diky za rady! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 rozhodně zachovej kostru ze sedana, stačí ti jen ty zadní, předky přehod, je to fakt fujky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Diky! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.