Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

hele vzhledem k tomu nárazníku.... jak je napsáno výše tak jsem byl tak nasranej že jsem se musel nějak vybouřit :D tak pole s hliněnou cestou bylo nejkrásnější řešení... :D a dokonale jsem se vyblb a hodil to lehce za hlavu.... :D a pokusim se to pak uhrát na vandalismus...

Jinak samozřejmě jsem to oktě musel vrátit a hned ji omýt vapkou a dnes jsem jí vykoupal hezky růčo přípravky Meguiar´s aby věděla že má správnou pěči a nenechávala mě někde....

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

Ty a z toho jseš nasranej? My jsme koupili mladýmu pod stromeček pažouta 106. Nádhernej jak novej zelená metla mlhovky a ten jantar ho hned při první samostatnej jízdě očesal o zmzlej sních. A ani vocas nezavolal abych ho vytáh. Myslel jsem že ho přerazim. A ty se tady vztekáš kvůli takovýmu "škrábanečku". :lool:

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

A kuwa to se ti nedivím že jsi nas... :wallbash: . Mě potkalo neěco podobného,jenže vlastní blbostí. :wallbash: Otáčel jsem se na chalupě a v trávě byla stará trubka od aretace vrat no a spodní spojler nárazníku je krásně rozpáranej. U mne je to však jednoduší nárazník je ze dvou dílů.

Tak doufám Láďo ze to brzo opravíš a bude to zase ta ,,stará" Šternyho leštěnka :palec::lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...