P.T. Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Poslední dobou mi sem tam columbus zamrzne. A to tak, že na obrazovce zůstane něco zobrazené (podle toho, kde se kousnul), neregaguje na tlačítka ani na doteky. Přitom pokud hrála nějaká hudba (rádio/mp3), tak normálně pokračuje a lze ji ovládat přes MF volant (přepínání skladeb, hlasitost atd.). Navíc dost často zůstane obrazovka zapnutá i po vytažení klíčků ze spínací skříňky Hudba v tu chvíli přestane hrát, ale obrazovka zůstane. Občas (výjimečně) pomůže restart trojhmatem, většinou je ale nutné nechat auto nějakou dobu vypnuté - odhadem kolem hodiny, předpokládám, že pak auto vypne columba "natvrdo". Většinou se to stane chvilku po nastartování, mohlo by to souviset s připojováním telefonu (GSM III). Jak budu v autě, tak ještě zkouknu aktuální FW, zapomněl jsem na to kouknout.. Je tam ale nějaký rel. novější, podporuje hlasové ovládání. Mapy EE v7 s POI body. Stává se to taky někomu? Nějaký nápad, čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Občas mi to taky dělá, FW taky nevím, ale stalo se mi to, když jsem hned po nastartování chtěl navigovat. Když počkám, tak se mi to nestalo.Údajně by to mohlo být verzí FW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 pokud máš HW odblok obrazu,může to dělat on.Mě se zdá,že po nahrání nových map je to nějaké zabržděné,ale tohle mi to nedělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Podle všeho mám SW odblok (dělali mi to v servisu po vykradení, takže nevím jestli je to SW nebo HW). V servisním menu to všude ukazuje rychlost a GALA zdá se taky funguje.. A přesně to odpovídá tomu, co psal karel21 - taky se to kousne, když chci hned po nastartování navigovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Podobná zkušenost - asi 2x, když jsem hned po zapnutí rychle chtěl navigovat ke Zvláštním cílům. Trošku podezřívám mapy, jsou doplněné o extra zvláštní cíle, tak to možná déle trvá. Vypnutí a zapnutí ale problém vyřešilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Přesně jak píše Mischicka - nebo trojhmat. Myslím si, že je to verzí FW a novými mapami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Který trojhmat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Taky už mě mapy napadly - před nahráním nových to myslím nezlobilo. Ale nejsem si tím jistý. Problém je v tom, že většinou mi nepomůže ani vypnutí/zapnutí, ani trojhmat (obě levá tlačítka vedle CD slotu a vysunovací tlačítko vpravo od CD slotu).. Na tlačítka to nereaguje, vypnutí vypne hudbu, ale obrazovka zůstane zaseklá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 To moje zamrzání naopak spočívá v tom, že obraz se vypne a hudba/hlas hrají dále :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Mě to dělá taky po flashnutí na 38XX a mapy v7. Když dám zvláštní cíle tak se to sekne jak popisujete. Myslel jsem že je to tím, že tam žádné nejsou. Třeba to v dalším FW už dělat nebude, teď nedávám body zájmu (které stejně nepoužívám) a jsem v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Mě se to stalo asi dvakrát jen když jsem chtěl navigovat k POI ihned po zapnutí, jinak se to neděje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Jen co vím,tak nové navi co vyjíždějí z fabriky nemají FW začínající 3,pořád 2,jestli to nebude tím. Nevím,jestli byl vůbec FW 38XX a 39XX ofiko uvolněn. Co vím,tak nejspolehlivější byl a je 268X a 28XX. Nechápu,proč každý za každou cenu cpe nejnovější FW,když nemá info o něm. Asi tak z mé strany. Teď jsem dostal info,že se už jedou s novým FW a SW a to 39XX,dokonce u VW navi už mají z výroby mapu v sobě.38xx bude asi chybný FW.39xx mám doma,ale bohužel ji nevyzkouším,nemám kde,protože tam není podpora pro moje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Na Sharana? Nebo S II? A na jaký auta to má podporu? Já mám tuším 2686-8??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Tak jsem si konečně v autě vzpomněl na ty údaje Jednotka 3T0 035 680 A HW H06 SW 2724 Mapy CD 7334, Eastern Europe, V7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) včera při cestě z Rozkoše jsem měl stejný problém, po pokusu o rychlé navigování po startu navi zamrzla. Celou cestu na obrazovce zůstala zobrazená obrazovka hledání cíle, neregagovala na tlačítka ani na doteky. Přitom hrálo rádio, šlo ovládat přes MF volant (přepínání stanic, hlasitost). Po vytáhnutí klíčku a zamknutí auta displej zhasl, po nastartování se opět objevila původní zamrzlá obrazovka bez odezvi. Jen rádio stále hrálo, víc nic. Ještě že jsem v autě našel klasickou mapu... Cesta v noci fakt příjemná HW: H03 3TO 035 680 A SW: 2684 bez odbloku mapy 7388 West Europe Upraveno Září 4, 2011 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 taky se mi to stalo dva dny tomu a nikdy pred tim mi to neudelal, pomohl mi restart, ale nastve to kdyz nejde nic ovladat.... Ja mam fw 3974 s odblokem obrazu vevnitr a mapu 7551 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.