Přejít na obsah

RichardD

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele RichardD

  1. Jsem pro, po 18h to jde, klidně i o něco dříve jel bych rovnou z práce.
  2. Tak to bych měl zvládnout, díkec
  3. Hoši vy jste mě teď ale pěkně nasrali, to si musím koupit :) Zvládnu montáž sám?
  4. RichardD

    Shell nitro+

    Když jsem hledal nějaké zkušenosti na jiných fórech, tak musím říct že reakce jsem četl jen pozitivní a to ve smyslu menší spotřeby a vyššího výkonu. Já tankuji ovšem Verva diesel a tak si myslím že v této konkurenci už to bude tvrdší oříšek než s běžným palivem. Další nádrž pokud nebude stát enormně moc vyzkouším.
  5. Máte někdo zkušenosti s tímto palivem? Zejména mě zajímá porovnání s Vervou od Benziny (hlučnost, výkon, spotřeba). Nebo se jedná o reklamní trik stejně jako u každé "nové" receptury u šamponů nebo krému :)
  6. V servise mi řekli že, brzdy už dosluhují a brzy začne maxík hlásit jejich servis. Nedivím se, jsou tam původní už 137tis :) Chtěl bych si je koupit na netu, ale napřed se zeptám jestli mi někdo někoho může doporučit, jaká by tak mohla být cena a jaké přesně potřebuju pro OII 2.0TDI se sport. podvozdkem (pokud to souvisí)? Díky R.
  7. Není, já si to splet, je tam 5° manual nebo 7°DSG
  8. Klidně bych šel do 1.6TDI, je to úsporný motor, 6° a do práce je to ideální.
  9. italik: pokud tam kapalinu máš tak to neřeš, mě to taky v extrémním mrazu udělá a pak to ztiche :) to co radí Stanson jsem nezkoušel, zkusím
  10. To že se vyvalí černej kouř je normální, je to nespálená nafta během protáčení motoru při startování. Při teplotě pod -15°C: - vypni coming/leaving home funkce světel ať šetříš baterku - při startu vypni ideálně světla to je taková prevence.. a pak: - otoč klíč do první polohy, počkej až zhasne žhavení, udělej to 2x až 4x (víckrát nemá smysl) - pak nastartuj, ale nedrž to moc dlouho, max 3 až 4s, pokud to do té doby nechytí vypni to a zkus znovu. - nikdy to nestartuj déle než 5s nemá to smysl, lepší je 4x krátce než 1x dlouze To jsou moje zkušenosti
  11. A jak to máš zapojené? Do zapalovače nebo stropního světla?
  12. A kde ti to budou dělat? A jaká bude cca cena? To mě zajímá
  13. Zajímal by mě váš názor na LPG v naftovém motoru? Firmy co to dělají se chlubí nárustem výkonu, snížením emisí a lepším spalováním pevných částic. viz. např.: http://www.lkauto.cz/dieselgas Co to podle vás udělá s životností motoru u dieselu a nevíte někdo orientační cenu?
  14. Nikdo si nekoupí 2.0 motor místo 1.9 aby jezdil jako sráč, to je jasny. Řeknu to tak, kamoš má Alfu 159 2,4JTD 147kW bez chipu... já mám BKD 2.0 cca 132kW od TDI funa Kamošovi náklady vynaložené do jeho alfy v sérii za opravy už se překročili sto tisíc za jeden rok! Já pouze teď měnil klapku sání (6000kc), jinak vůbec nic za 2,5 roku denního provozu. Najeto mám teď 125tis km. To že 20 lidí z tisíců majitelů BKD chodí plakat na diskuze že je to šmejd je mi jedno. Buďto na to máš, nebo nemáš. Za sebe říkám klidně chipuj.
  15. P+Z park. senzory od Vaše už mám přes rok. 100% perfektní práce, žádný problém a dobrá cena.
  16. RichardD

    Auto plave při 50 km

    Me auto plavalo kdyz jsem mel sjete gumy, zkontroluj pneumatiky a nech si je vyvazit + zajdi na geometrii
  17. Dneska jsem to zkoušel a nefungovalo to. (Vzdálenost po telefonu 40km, telefon od auta cca 20cm během hovoru a zkoušky odemknutí)
  18. Neporadím s olejem pro motor TFSI, ale poradím s obchodem.. já kupoval naposledy Castrol 12L :) tady: http://www.harkgroup.cz/eshop/index.php?akce=detail&id=46 přijdou mi dost levní a nebyl žádný problém, můžu doporučit.
  19. Tak to se dá vyřešit tak, že budu chtít starý olej a filtry vrátit ne?
  20. Koupil jsem si filtry, oleje (motor a dsg) vlastní.. doufám že si škodovka neúčtuje víc při servise s klientem dodanými materiály..
  21. Nechápu že se tohle může někomu líbit.
×
×
  • Vytvořit...