Přejít na obsah

RichardD

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Návštěvy profilu

1 002 zobrazení profilu

RichardD's Achievements

0

Popularita

  1. Jsem pro, po 18h to jde, klidně i o něco dříve jel bych rovnou z práce.
  2. Tak to bych měl zvládnout, díkec
  3. Hoši vy jste mě teď ale pěkně nasrali, to si musím koupit :) Zvládnu montáž sám?
  4. ahoj. Zablokoval jsem si asi kabel.Poradis mi prosim??

  5. RichardD

    Shell nitro+

    Když jsem hledal nějaké zkušenosti na jiných fórech, tak musím říct že reakce jsem četl jen pozitivní a to ve smyslu menší spotřeby a vyššího výkonu. Já tankuji ovšem Verva diesel a tak si myslím že v této konkurenci už to bude tvrdší oříšek než s běžným palivem. Další nádrž pokud nebude stát enormně moc vyzkouším.
  6. Máte někdo zkušenosti s tímto palivem? Zejména mě zajímá porovnání s Vervou od Benziny (hlučnost, výkon, spotřeba). Nebo se jedná o reklamní trik stejně jako u každé "nové" receptury u šamponů nebo krému :)
  7. V servise mi řekli že, brzdy už dosluhují a brzy začne maxík hlásit jejich servis. Nedivím se, jsou tam původní už 137tis :) Chtěl bych si je koupit na netu, ale napřed se zeptám jestli mi někdo někoho může doporučit, jaká by tak mohla být cena a jaké přesně potřebuju pro OII 2.0TDI se sport. podvozdkem (pokud to souvisí)? Díky R.
  8. Není, já si to splet, je tam 5° manual nebo 7°DSG
  9. Klidně bych šel do 1.6TDI, je to úsporný motor, 6° a do práce je to ideální.
  10. italik: pokud tam kapalinu máš tak to neřeš, mě to taky v extrémním mrazu udělá a pak to ztiche :) to co radí Stanson jsem nezkoušel, zkusím
  11. To že se vyvalí černej kouř je normální, je to nespálená nafta během protáčení motoru při startování. Při teplotě pod -15°C: - vypni coming/leaving home funkce světel ať šetříš baterku - při startu vypni ideálně světla to je taková prevence.. a pak: - otoč klíč do první polohy, počkej až zhasne žhavení, udělej to 2x až 4x (víckrát nemá smysl) - pak nastartuj, ale nedrž to moc dlouho, max 3 až 4s, pokud to do té doby nechytí vypni to a zkus znovu. - nikdy to nestartuj déle než 5s nemá to smysl, lepší je 4x krátce než 1x dlouze To jsou moje zkušenosti
  12. A jak to máš zapojené? Do zapalovače nebo stropního světla?
  13. A kde ti to budou dělat? A jaká bude cca cena? To mě zajímá
×
×
  • Vytvořit...