cerrtinka Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 jj v plánu by toho bylo :o hlavně bych chtěl kola a uvažuji o přední kapotě do karbonu ale to není 100% hlavně ty kola a pokud někde vyplave něco pěknýho pod přední nárazník a prahy byl bych rád. a co nějakou muziku ?neplánuješ udělat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 a co nějakou muziku ?neplánuješ udělat?? jj chtěl jsem ale musí počkat,místo muziky budou rozvody.....lepší investice :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 viděla sem..zkoukla sem... moc hezká šedivka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Pěkná parádička, taky jsem stejně jako Ty nakoupil vzpěry od tohoto človíčka, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Jinak super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Pěkná parádička, taky jsem stejně jako Ty nakoupil vzpěry od tohoto človíčka, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Jinak super! tak to já jsem magor a hned jak jsem je vyzvedl na poště tak jsem montil,nejdřív ségře a pak sobě. Dnes jsem otevřel motor na kterém bylo něco málo sněhu a něco hodně ledu no a vzpěry???? BEZ PROBLÉMÚ takže dávám za 1!!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 (upraveno) Přátelé kamarádi.Právě jsem zakoupil další blbůstku na moji šedivku a to výdechy do předního nárazníku.ˇVýdechy jsou v karbonu a já jsem na vážkách,ponechat karbon a dodělat sloupky též do karbonu,včetně polepu přední haubny,nebo výdechy stříknout do barvy auta a sloupky dát do černa. Nějakou představu už mám ale rád bych slyšel i vaše názory a zkušenosti. Díkes ps:obrázek pro ilustraci jsem si vypůjčil bez svolení majitele vozu,kterému se tímto omluvuji! :) Upraveno Leden 20, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Co se výdechů týče tak já bych je hodil do barvy auta a sloupky černý... ;-) To se nevylučuje z karbon kapotou. ;-) A co se vzpěr týče, tak mám taky a když je dáš opačně tak nahoře hezky dobrzděj... (někde se to tu řešilo,ale nevím kde) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Co se výdechů týče tak já bych je hodil do barvy auta a sloupky černý... ;-) To se nevylučuje z karbon kapotou. ;-) A co se vzpěr týče, tak mám taky a když je dáš opačně tak nahoře hezky dobrzděj... (někde se to tu řešilo,ale nevím kde) Díkes Spooky další varianta a dobrá! A vzpěry ,můžu říct že i tak jdou nahoru v pohodě bez nárazu při uplném otevření,ale díkes za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Nemáš za co děkovat pane... ;-) když můžu tak pomůžu a jsem rád když někdo helpne mě... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tome Tome :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Ano Žanetko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Ano Žanetko? nic nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Nemáš za co děkovat pane... ;-) když můžu tak pomůžu a jsem rád když někdo helpne mě... ;-) mám stejný názor takže když bude potřeba,......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Míšo já bych dala taky do barvy auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Od toho tu jsme aby jsme si helpli, když je potřeba ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jj máte recht půjdou stříknout a sloupky do černa!díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Neděkuj a lakuj... ;) Chceme výsledek... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Přátelé kamarádi.Právě jsem zakoupil další blbůstku na moji šedivku a to výdechy do předního nárazníku.ˇVýdechy jsou v karbonu a já jsem na vážkách,ponechat karbon a dodělat sloupky též do karbonu,včetně polepu přední haubny,nebo výdechy stříknout do barvy auta a sloupky dát do černa. Nějakou představu už mám ale rád bych slyšel i vaše názory a zkušenosti. Díkesps:obrázek pro ilustraci jsem si vypůjčil bez svolení majitele vozu,kterému se tímto omluvuji! Hehe, to bude asi moje a tímto ti dávám svolení ;) A jak jinak radím do barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Hehe, to bude asi moje a tímto ti dávám svolení A jak jinak radím do barvy Děkuji za svolení ,foceno na rozkoši pro inspiraci,hned jak se vyčasí tak lakuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Ted ti to s tema vydechama pojede aspon 250! Jinak se mi to celkem libi. Ja bych to dal ale vsechno karbonu. Podle me, to bude vsechno vice stylovy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ted ti to s tema vydechama pojede aspon 250! Jinak se mi to celkem libi. Ja bych to dal ale vsechno karbonu. Podle me, to bude vsechno vice stylovy.. jenom 250????????? nu což čekal jsem větší kvapík :( ale i tak to jde! Díky uvidím jak to bude vypadat na autě a pak se rozhodnu. Ještě jednou dikes! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Jsou ty výdechy funkční ? Odvede to líp teplo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 jenom 250????????? nu což čekal jsem větší kvapík :) ale i tak to jde! Díky uvidím jak to bude vypadat na autě a pak se rozhodnu. Ještě jednou dikes! kurňa Míšane začni si šetřit na nějaký Ferarri když je ti 250 v oktě málo jo??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 kurňa Míšane začni si šetřit na nějaký Ferarri když je ti 250 v oktě málo jo??? :) ferari néééé ale taková corveta to bych se nenechal přemlouvat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Jsou ty výdechy funkční ? Odvede to líp teplo? jóóó kámo tak to nevím bral jsem to jen z pohledové stránky.......ale jelikož se musí vyříznout kus nárazníku a vsadit to tam,tak to možná i nějaký ůčel mít bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak jsme dneska byli Michale s Milesem V Karolíně na pivku a ty nikde... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak jsme dneska byli Michale s Milesem V Karolíně na pivku a ty nikde... tak a ted se Míšo musíš přiznat-kdes byl?? :) ;) cos tam dělal.s kým si tam byl..noooo :o :P ps:sranda samo..já asi vím kde ses potuloval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Tak jsme dneska byli Michale s Milesem V Karolíně na pivku a ty nikde... :D tak a ted se Míšo musíš přiznat-kdes byl?? cos tam dělal.s kým si tam byl..noooo :D ps:sranda samo..já asi vím kde ses potuloval :D Nic ve zlým ale to měl Míša a Já volno :D ale kdyby jste přišli v pondělí tak jsme nás tam stopro uviděli :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Ládí já vím že ste měli volno to jen asi Rostík nevěděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Tak jsme dneska byli Michale s Milesem V Karolíně na pivku a ty nikde... :) Tak to mne štvete :D kamarádi stačilo jen říct obsluze nebo příště cinknout 775318433 a jsem tam bydlím jedno patro nad hospodou :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.