hipi Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Pane jooooo ;) ty jedeš ! Sice mám ty škoda znaky rád v tý masce, když tam jsou, ale u tebe mi to tak nějak všechn osedí že je to ok!!! Takže chvála chvála chvála A jsme zvědavej na ten převlek a ty ledky Jinak vymyslel jsi něco o těch zadních brzdových diodových světlech jak ses tu zminoval ? Taky jsme o tom přemýšlel a furt přemýšlim jak bych si to udělal sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 SRY za OT : k čemu je ten kryt na kapotě, jako má třeba Konwas atd.... Má tu účel ochrany? ( "pouze" ) Nebo i jinej účel... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 hipi: Děkuji za chválu snažím se aby byla šedivka na rozkoš v nejlepší formě ;) jinak co se týče těch brzdovek s ledkama,tak jsem nic nezjistil,ale mám slíbenou pomoc tak se ozvu Dnes jsem se byl poptat na ten převlek a na O1 mají jen i s převlekem přes masku a to se mi nepáčí ,tak hledám dál. John Chipsa: Převlek chrání masku a haubnu od kamínků ale já to chci hlavně z estetického hlediska páááč se mi to dost zamlouvá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Ok, jsem rád, že jsem měl pravdu :-) Ale podle mě to na Tvém autě nebude tak výrazný :-), jako by bylo třeba no mém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Ok, jsem rád, že jsem měl pravdu :-) Ale podle mě to na Tvém autě nebude tak výrazný :-), jako by bylo třeba no mém Na tvém by to viniklo daleko víc,to bezesporu!Ale já chci aby to nebylo moc nápadné proto zakrývám znaky atd.Mám rád když je to všechno takové uzavřené a decentní,vše do barvy max.černý mat nebo karbon a chrom pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Mišáku neboj ptal jsem se táty na tu klimošku a test stojí cca 350 a řeknou ti co je špatně atd..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Mišáku neboj ptal jsem se táty na tu klimošku a test stojí cca 350 a řeknou ti co je špatně atd..... Díkes kolego až se uvidíme dáš mi kontakt jo? Diky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Super kolego budu mooooc rád. Chtěl jsem ještě pořídit kožený převlek kapoty ale mají ho i s převlekem masky a to néééé to vypadá dost blbě :D Jinak díkes za pochvalu :D S převlekem masky určitě ne... Ale napiš Carlosovi ten ho myslím má jen na haupnu a určo ti rád poradí kam na něj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 S převlekem masky určitě ne... Ale napiš Carlosovi ten ho myslím má jen na haupnu a určo ti rád poradí kam na něj Jo jo pravdu díš s carlosem jsem již v kontaktu a začátkem srpna by převlek měl již trůnit na šedivce :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 (upraveno) Přátelé a kamarádi tak zase maličkost týkající se šedivky. Dcera mi z mého archývu fotek sestříhala video, přiložila hudbu mému srdci nejbližší a jak to dopadlo můžete posoudit zde dole na odkazu :D ps. Koukal jsem jak tele co to ,,dítě" dokáže,já vyrůstal v době kuličkového počítadla a kdy počítač zabral dvoupokoják. Upraveno Červenec 18, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Přátelé a kamarádi tak zase maličkost týkající se šedivky. Dcera mi z mého archývu fotek sestříhala video, přiložila hudbu mému srdci nejbližší a jak to dopadlo můžete posoudit zde dole na odkazu ;) ps. Koukal jsem jak tele co to ,,dítě" dokáže,já vyrůstal v době kuličkového počítadla a kdy počítač zabral dvoupokoják. Moc šikovná ;) :( pěkný snad se taky někdy dočkám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Přátelé a kamarádi tak zase maličkost týkající se šedivky. Dcera mi z mého archývu fotek sestříhala video, přiložila hudbu mému srdci nejbližší a jak to dopadlo můžete posoudit zde dole na odkazu :D ps. Koukal jsem jak tele co to ,,dítě" dokáže,já vyrůstal v době kuličkového počítadla a kdy počítač zabral dvoupokoják. Dcerka šikulka... A moooc dobrej výběr muziky. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Myšáku,videjko fakt moc hezky udělané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 jako Spooky1. Orlík je Orlík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 jako Spooky1. Orlík je Orlík Tak tak kolego pravdu díš Orlík je Orlík muzika mého mládí a muzika mému srdci nejbližší prostě,,Álíb Agil" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 všechno nejlepší Míšo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 všechno nejlepší Míšo jéééé děkuji Žaňulko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Taky preju vse nejlepsi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Já se též přidávám z gratulací ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Grats 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 no ty vol.... já na to zapoměl ti popřát v rachotě tak sry a tedy dodatečně vše nejlepší Mišáku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 taky....gratulace......taky... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 JJ chlapci a je to tady 40 na krku! Díky za přání kolegové a koleginko :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 a život začíná konečně mezi dospělejma :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 a život začíná konečně mezi dospělejma :P :P :lool: ;) Tak ted jsi mne upřímě rozesmál ;) Už nebudu muset po večerníčku do postele....a můžu se koukat na film s hvězdičkou..... si fáááákt řízek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 cha ;) konečně si budeš moct užívat Míšo viď :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 cha ;) konečně si budeš moct užívat Míšo viď :lool: ;) Tak tak Žany užívám si to!! Jen kdyby šedivka nezlobila!! V pondělí stahovačka LP okna a potom pátek nejdou ukazatele na přístrojovce,tacháč,otáčkoměr,palivo a teplota tak nevím nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 To víš.. novej vstup do života obnáší plno nového a neobjeveného.... ;) PS : Stahovačka PP mě taky nejde, ale ručičky mě jdou.. ;) A to není Žovka...ale prcek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 To víš.. novej vstup do života obnáší plno nového a neobjeveného.... :( PS : Stahovačka PP mě taky nejde, ale ručičky mě jdou.. :lool: ;) A to není Žovka...ale prcek ;) No čéče nějak se mi ta elektrika se.....e. Přestaly fungovat blinkry,jen svítí a neblikajóó 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Tohle mě taky dělalóóó, ale už nevím, kde byla příčina... No třeba si vzpomenu a písnu, ale jak říkáš...svitěj....ale neblikajóóó ( nemáš to z futuramy? :-D strašně mě to připomnělo... ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.