Petr101 Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Zdravím, prosím o radu. Stalo se mi již dvakrát, že mi na první pokus nešel spustit studený motor. Na vagu jsem byl, žádná chyba, žhavící svíčky a naftový filtr jsou v pořádku. A ještě jedna závada, občas na volnoběch se motor dosti chvěje. Mohl by být špatný vstřik? Octa ma najeto 190000km. V servisu mi říkali, že by to mohla dělat i spojka. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Asi by jsem zacal vstrikama a potom badal dal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Díky za radu, zatím jsem nalil do nádrže čistič vstřiků, tak uvidím jestli pomůže. Ještě jsem koupil nový ventil na palivový filtr, tak snad již bude chytat na poprvé. Jak se vůbec provádí kontrola vstřiků aniž by mi je rovnou ultrazvukem čistili? Osm tisíc se mi zatím nechce dávat za vyčištění. Díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.