kaur Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Zdravím všechny, mám velký problém. Na své 1,8 turbo r. 1999, mi často vypíná motor. Sednu do auta, nastartuji, motor naskočí a hned chcípne. Nastaruji znovu a motor běží, odjíždím. Během jízdy motor někdy stratí výkon (jako kdyby mě někdo držel za kufr) a na plynový pedál nereaguje. Začínám přibržďovat motorem, abych snížil rychlost, protože když vyřadím rychlost, motor prostě vypne a mě na palubní desce svítí baterie. Zastavím a nastartuji, někdy musím počka pár minut než nastartuji. Tohle se stává jak si auto umane. Dva dny klid a třetí den pořád, pak zase klid a znovu. Už jsem v koncích. Začal jsem výměnou svíček, palivového filtru, relé palivového čerpadla, palivovým čerpadlem, vyčištěním vzduchové klapky. I hadice jsem zkontroloval. Už nevím co. Na diagnostikách jsem byl, i ve škodovce. Počítač mlčí, neukázal žádnou závadu. Ono to snad bude nějaká zakletá chyba. Nevít někdo nějakou radu? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borikgs Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 A co váha vzduchu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.