marthy Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Zdravim,mam v octe lpg a chci si tam dat mensi dojezdove kolo,vyrabelo se ??nikde se moc neda sehnat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Nie, nikdy sa nerobilo. Oficialne mas mat rezervu hodenu v kufri... :D Mrkni sa na prispevok od KaJe, on to vyriesil perfektne. Pise aj kde dojazdovku zohnal. Len je to uzky artikel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Jak to, že se nerobilo? Kupoval jsem v 2010 octavia tour a tam bylo (i když jsem si místo něho nakonec vzal plnohodnotnou rezervu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Udajne mel dojezdovku Golf, taky shanim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marthy Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Udajne mel dojezdovku Golf, taky shanim. mel,tu presne chci sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Nj, ale kde ji vzít. Chci do prohlubně co je teď velká rezerva dát woofer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Golfa na dojezdovce jsem už párkrát viděl. Taky jsem kdysi uvažoval,že bych tam dal Woofer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.