Přejít na obsah

1,6 74kw při odstavení plynu dosti cukne

Guest mirek2

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Pročítal jsem tady toho o cukání docela dost, ale to co to dělá mě jsem tu nezaregistroval.

V podstatě nemůžu jet jen úplně lehce. Třeba v koloně, při pomalé jízdě a pod. Při pomalém ubírání plynu až těsně před volnoběhem vždycky cítím klepnutí v pedálu a naráz to odstaví na volnoběh, tak že musím zase lehce přidat, ale to už je zase moc, tak lehce ubírám a opět to klepne do pedálu a odstaví úplně. Nedá se s tím prostě jet tak jak se říká - jen lechtat. Tak že při pomalé jízdě třeba na jedničku pořád poskakuji. I při rozjezdu se nedá jen lehce zvýšit volnoběh. A jak zapnu klimu, tak je to úplně v háji. Jak začne klást odpor, tak to zřejmě samo lehce přidá a to je to, co právě nejde a začne to kolísat a cukat. Napadlo mě, že by se přidírala klapka. Jdu správným směrem??

rv 2000 LPG najeto - nikdo neví ... dělá to na benzin i na plyn, na benzín víc

Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

A diagnostika treba neco neukaze? Pri jakekoliv zavade je prvni diagnostika, potom se da neco resit...

Po delším čase se vracím k tématu.

S autem jsem delší dobu nejezdil (sloužila Felda) ale teď ho zase používám, tak se ozývám.

Na diagnostice to bylo a prý je všechno jak má být :angry: tak nevím ...

Problém stále přetrvává. Ještě jestli to může pomoci k odhalení závady, tak to ještě dělá toto: při chvilce stání (závory, křižovatka) chci lehce přidat a rozjet se, ale ono to nepřidá hned, napřed se to jako by zadusí, skoro to chcípne a pak to přidá. Dělá to i když jedu někde chvíli z kopce a pak přidávám. Tak že co přidání, to cuknutí. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...