Luks Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ulomil jsem si ten joystick na ovládání zrcátek a našel jsem nějakej dovoz za 150,- ale je to s výhřevem.Já výhřev nemám-bude to pasovat nebo musim koupit originál bez výhřívaní za 500,-? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 no technicky vzato by to mělo pasovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 hold mi nezbyde než to koupit a vyzkoušet :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Shark Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 hold mi nezbyde než to koupit a vyzkoušet :o Mám ten samí problém..mám joystick s polohama L,R a nula...ale joystick jsem si změnil a potřebuju vědět jestli ho mužu nahradit joystickem s polohama L,R, a vyhřívání...Jak si dopadl ty?..jde to zaměnit?.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 jojo,funguje to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.