Ol@f Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Posledni dobou se mi stava ze nejsem schopen zamcit auto ovladacem od autoalarmu. Moc se mi tu nechce vypisovat jak presne to ma fungovat a nejspis tusite proc, kdyztak pres SZ pokud nekdo bude mit pocit ze vi co s tim, nereknu Vam ani jake presne reset zapojeni mam protoze to nevim. Aktualni stav je takovy ze kdyz zamknu auto ovladacem od vyrobce autoalarmu tak nekdy je vse OK a nekdy neni slyset cvaknuti zamku a po chvili auto zapipa a alarm se deaktivuje. Pokud v ten dany okamzik zkusim original klicenku auto se zamkne takze problem v nejakem z zamku by nemel byt. Auto bylo parkrat za posledni pul rok bez baterie delsi dobu vic jak 4 hodiny, pokud je spatnej zalozni akumulator mohlo vypadnout nejake nastaveni alarmu, nebo kde mam hledat problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda69 Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Měl jsem Jablotron v O1. Jestli to nehrkne zámkama a pak x-krát zakuká tak si alarm podle mě myslí, že nejsou dovřený některý přední dveře (U O1 mi to dělaly vadný zámky a občas nedoklaplej kufr). Je ale divný, že origo klíček zamkne. Nevím o žádné možnosti jak to u alarmu aktivovat/deaktivovat - je to analog nebo analog s převodníkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 bez prevodniku, po diskusi s jednim clenem fora pres SZ (za cez mu dekuji) to vypada na prelomeny drat v pruchodce dveri u ridice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.