Guest Karlik25 Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Dobry den, vcera se mi stalo, ze mi prestal fungovat mechanismus zavirani kufru, takze v podstate ted nemuzu zavrit kufr. Stalo se to tak, ze jeden muj koleg nekolikrat prastil s vikem a jelikoz byl kufr plny tak to neslo zavrit a od te doby, jakoby tam nejaka cast vadila. V soucasne dobe se nachazim v cizine a nemam moc penez na nastevu zahraniccniho servisu. Nevim, zda se da nekde sehnat nejake podrobne info, jelikoz doufam, ze tam bude pouze neco zpricene nebo zarazene a pujde to povolit.. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Bráchovi to u kombajnu taky dělá. Zámek se jakoby napůl zavře. Stačí zámek ručně otevřít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Karlik25 Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Dekuju. Povedlo se mi to vratit zpatky, ale nejsem si jist, zda to vydrzi. Ceka me celkem dlouha cesta domu ze zahranici a chtel sem se zeptat, zda se da tato cast samorucne vymenit. Popr. jestli vite o nejakem navodu. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Nemyslím si, že se jedná o poruchu, jen se zámek při kolegově bouchání překlopil do (polo)uzavřené polohy, ale dál by měl fungovat normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 No bráchovy se to stáva pravidelně, když špatně zabouchne kufr. Ale do servisu s tím prý nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Fakt si myslím, že to není vada. Max. bych to vyčistil, promazal, podíval se, jestli zámek není povolený a pootočený a případně si dával pozor při zavírání, ale jinak bych to neřešil - u Fabie se mi to taky stávalo poměrně často a zámek tam i po letech stále je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 me se stava ze to pustim a neudela to skoro zadnej zvuk, kouknu, nedovreny otevru a nez se staci ten plastovej caplik vratit nahoru tak to trva az 3 vteriny, takze cekam jako lama :) kdyz to mrsknu dolu hned bez cekani tak se to nezavre vubec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 znamemu nesel otevrit jel do servisu skoda zamek vymenili asi za 900, me se to stalo pozdeji taky a vyresilo to wd40. promazala se pruzina a zas to beha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Není to ten samý problém, ale možná to pomůže. http://forum.skodahome.cz/topic/57413-oii-...u-patych-dveri/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Mne sa hento stalo na fábii, akurát že som zavrel a nešlo otvoriť. ale vyriešilo to prelezenie do kufra cez zadné sedačky a mal som tam ohnutý ten mechanizmus ako na odkaze... Mna skôr trápi to že niekedy sa nezavre, a to podla mňa má dostatočnú rýchlosť na to aby sa zavrel. budem s tým musieť pobádať. nech sa zavre vždy hneď na prvý krát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Ja mam dotaz z podobny oblasti. Cidlo zavreni patych dveri. Kufr mi jde zavirat normalne lehce. Zavre se v pohode, ale sviti mi na Maxiku ze je stale otevreno. Cidlo jako takovy jsem zkousel opakovane zamacknout a na maxiku reaguje okamzite. Nesetkal jste se s tim nekdy nekdo? Kdyz chci aby byl klid, neblikalo/nesvitilo/nepipalo, tak musim s kufrem fakt "trisknout". Jako by tomu cidlu k rozpojeni milimetr chybel. Za jizdy, kdyz vletim do diry obcas zablika, ale prestane. Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chameleon710 Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 po otvoreni kufra, musim vzdy pockat kym sa plastovy "caplik" vrati hore a az potom viem kufor zatvorit. ked ho buchnem skor kufor sa mi vobec nezavrie, spolu s tym mi prestalo svietit osvetlenie batozinoveho priestoru. viete mi poradit v com moze byt problem? mikrospinac? Octavia II/1.9TDi/DSG/Elegance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 jj mikrospínač v zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chameleon710 Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 jj mikrospínač v zámku vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.