Přejít na obsah

Problem s mechanismem kufru

Guest Karlik25

Doporučené příspěvky

Dobry den,

vcera se mi stalo, ze mi prestal fungovat mechanismus zavirani kufru, takze v podstate ted nemuzu zavrit kufr. Stalo se to tak, ze jeden muj koleg nekolikrat prastil s vikem a jelikoz byl kufr plny tak to neslo zavrit a od te doby, jakoby tam nejaka cast vadila. V soucasne dobe se nachazim v cizine a nemam moc penez na nastevu zahraniccniho servisu. Nevim, zda se da nekde sehnat nejake podrobne info, jelikoz doufam, ze tam bude pouze neco zpricene nebo zarazene a pujde to povolit..

Dekuji

Odkaz ke komentáři

Dekuju. Povedlo se mi to vratit zpatky, ale nejsem si jist, zda to vydrzi. Ceka me celkem dlouha cesta domu ze zahranici a chtel sem se zeptat, zda se da tato cast samorucne vymenit. Popr. jestli vite o nejakem navodu.

Dekuji

Odkaz ke komentáři

Mne sa hento stalo na fábii, akurát že som zavrel a nešlo otvoriť. ale vyriešilo to prelezenie do kufra cez zadné sedačky a mal som tam ohnutý ten mechanizmus ako na odkaze...

Mna skôr trápi to že niekedy sa nezavre, a to podla mňa má dostatočnú rýchlosť na to aby sa zavrel. budem s tým musieť pobádať. nech sa zavre vždy hneď na prvý krát.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ja mam dotaz z podobny oblasti. Cidlo zavreni patych dveri. Kufr mi jde zavirat normalne lehce. Zavre se v pohode, ale sviti mi na Maxiku ze je stale otevreno. Cidlo jako takovy jsem zkousel opakovane zamacknout a na maxiku reaguje okamzite. Nesetkal jste se s tim nekdy nekdo? Kdyz chci aby byl klid, neblikalo/nesvitilo/nepipalo, tak musim s kufrem fakt "trisknout". Jako by tomu cidlu k rozpojeni milimetr chybel. Za jizdy, kdyz vletim do diry obcas zablika, ale prestane.

Diky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...