davidek.c Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Jak dosahnout co nejvetsi akceleraci s DSG..podle youtube seslapnout brzdovy pedal levou nohou dat sekvencni razeni a vypnout ESP a seslapnout plynovy pedal vytocit motor do otacek a pustit brzdu....zkousel jsem a kdyz to udelam tak motor vubec nejde vytocit.....zna nekdo postup kterym to jde....dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 to na videu je passat, škodovky launch control neumí. navíc to na videu se mi taky nějak nezdá, podle mě by to mělo fungovat tak, že držíš brzdu, dáš plnej, otáčky zůstanou viset na optimálních pro svižnej rozjezd a go. tady mi přijde, že si otáčky drží polohou plynovýho pedálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 videl jsem to na superbu 3,6 tam to slo stejne jako na videu....zkousel jsem to a jen me zajimalo jestli to nekomu jde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 ne, muj to neumí nebo to neumím aktivovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 No co jsem cetl, tak by to mnelo jit timto zpusobem: 1. Zahrat motor, Launch funguje pouz kdyz Motor je poradne zahran (ne jenom voda ale i olej) 2. Vypniut ESP 3. Dat na rezim "S" 4. Poradne seslapnout brzdu, potom plyn, motor bude drzet, optimalni otacky, a brzdu pustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.