jirka3 Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Viktore bych se obával, že po tý bumbačce u tebe bude ten barák neprodejnej:-))). Jinak u mě je prosinec na besídku bohužel zabitej, tou dobu už budu zpátky v CH Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 s tebou to taky panacku neni nejlehci :lool: no tak barak este prehodnitime, aby mi z nej neco zbylo Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 muzu rict, ze akci jsem delal s touhle partou hromadu a vzdy bylo vse v pohode :-) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Tak samože vždycky v pohodě, přece jsme velký kucí. Moje chata to taky dala bez újmy Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 (upraveno) A nas barak tez,ze ano.. ;) Upraveno Září 8, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 ;) stacila mala rekonstrukce a bylo ze jo :D Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Kdyz barak nelehne popelem je to dobry ;) Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Kdyz barak nelehne popelem je to dobry :D co shoří neshnije ;) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 myslím, že u Vitta je to ideální protože je lepší vyhořet než se stěhovat ;) Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 (upraveno) Ahoj, tak tady je jen pár momentek, zbytek by se opakoval ;) :D Upraveno Září 8, 2011 uživatelem mar.cz Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 certinka je videt na fotce jak ji to zmohlo ;) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 kde? ;) já se radši nevidim.. Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 njn ;) a já si ani nevšimnul :D Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 žádný chaty mám lepší nápad!!! 25-26 v Karlštejně je vinobraní!! akce roku mohl bych domluvit že by jsme spali ve stanech v arealu hasičárny je tam posezení u ohně pod střechou a zázemí jako jsou záchody a sprchy tam jsou i pípa stačí je přivést soudky a je to!! http://www.sdh-karlstejn.cz/ Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Taky Vám všem děkuji za pohodovej srazek,byl jsem tam poprvé a nemužu si stěžovat,jen jsem to musel dělit napul sraz a rodinku...příště přijedu zas a doufám,že nas z plzenska přijede víc... ;) Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 kadaň je dobrá volba:-) V Kadani mám bratrance Michala u Městský policie ;-) ale už dlouho jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 tak kdyby jsi to chtel udelat na chate tak myslim, ze Martyp, Ovi a jak s Hankou je jistota, k tomu ty s mladou a treba sejvi s rodinkou to uz mas slusny cislo, kdyz by mohl tak Vitto. Myslim, ze dostatecny pocet :-) Se mnou muzete pocitat... ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Ahoj, tak tady je jen pár momentek, zbytek by se opakoval ;) :D a pak ze vitto nebyl na bedne konecne ;) ;) Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Tak konečně jsme nahrál fotky na Picaso. https://picasaweb.google.com/10418304216961...CNOxoJ3A8bLCpwE Martin Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Takže sice se zpožděním, ale taky sem chci vložit svůj ohlas na sraz. Myslím, že počasí už lepší bejt nemohlo (pěkně jsem si spáll krk a vypálil na ksicht sluneční brejličky ) no a ostatní? Na výbornou, jsem nadšený, byl jsem na srazu poprvé, poznal konečně spoustu lidí, které člověk zná jen podle auta či přezdívky. Už se moc těším na další setkání octávistů někdy v budoucnu. Takže srazu zdar a někdy příště. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Takže sice se zpožděním, ale taky sem chci vložit svůj ohlas na sraz. Myslím, že počasí už lepší bejt nemohlo (pěkně jsem si spáll krk a vypálil na ksicht sluneční brejličky :) ) no a ostatní? Na výbornou, jsem nadšený, byl jsem na srazu poprvé, poznal konečně spoustu lidí, které člověk zná jen podle auta či přezdívky. Už se moc těším na další setkání octávistů někdy v budoucnu. Takže srazu zdar a někdy příště. mas to pekne az na tu ryhu na te kapote s lidma nic neudelas Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 mas to pekne az na tu ryhu na te kapote s lidma nic neudelas Jo ten škrábanec mě pěkně s..e, jenže si představ, že do manželky nacouval zas....j důchodce ve starý schnilý stodváce s vlekem a ujel, takže mám pěkně odřenej i přední nárazník :) Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 (upraveno) kluci nic si z toho nedělejte, chtěl jsem zaparkovat před jednu buchtu ale bylo málo místa a ona měla za sebou 1,5m a tak jsem jí poprosil jestli by mohla couvnout, ale spletla si kvalty a už jsem jí měl na zadním nárazníku co naděláš :D Upraveno Září 12, 2011 uživatelem mar.cz Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 kluci nic si z toho nedělejte, chtěl jsem zaparkovat před jednu buchtu ale bylo málo místa a ona měla za sebou 1,5m a tak jsem jí poprosil jestli by mohla couvnout, ale spletla si kvalty a už jsem jí měl na zadním nárazníku co naděláš bohužel vůbec nic :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 to se nam dejou veciii Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 konecne kratke hodnoceni srazu musel jsem si pockat nez dodelam novy web : http://www.octaviaclub.cz/clanky/sraz-octaviaclubu-2011-hodnoceni-421.html Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Nefunguje ti tam ten odkaz na fórum - máš tam navíc http://www.octaviaclub.cz/forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=9423 Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Tak jsem náhodně narazil na video prezentaci, kterou někdo udělal z mých fotek, tímto mu děkuji. http://www.youtube.com/watch?v=dVrvHYs8iwM&feature=g-like Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 super, pouziju to video na web OC :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky