šipan Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Dnes jsem se vrátil z Chorvatska.Řeknu Vám byla to síla,horko jako prase po cestě nazpět.Jel jsem přes Maďarsko a tam bylo místy i 38'C.Můžu tedy potvrdit že sání po úpravě funguje.Jeli jsme ve čtyřech+naloženy auto.Průměrná rychlost 89km/h a ujeto 980km.Spotřeba 7.2l z toho 2/3 dálnice.Jsem spokojen.Konečně jsem to otestoval skutečně v letních podmínkách.Jo a kontrolka motoru stále mlčí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 náhodou nějaká zkušenost s touhle firmou http://www.motorchip.eu/chiptuning/auto/skoda/octavia-ii/16-102hp Docela zajímavá cena .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
venas Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Neresil jste nekdo odvetrani klikove skrine, hlavy u tohoto motoru? Normalne vede hadice z techto mist do sani, kde olejova mlha za*ira klapku atd. a do motoru jde i mene vduchu. Chtel by zkusit aspon tu klikovku, ale nedari se mi najit ta spravna hadice. Nedavno jsem to resil u jineho auta a tam ten efekt cisteho sani je znat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Oil Catch Tank 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.