Romaxik Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Zdravím všechny. Neví někdo o nějakém přídavném modulu na CAN, který by signalizoval, že je klíček v zapalování? Prostě výstup signálu 86s. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 (upraveno) Možná toto, ale nemám otestováno. http://www.stualarm.cz/produkt/cbcan-01-un...-bus-interface/ nebo http://www.stualarm.cz/produkt/cbcan-02-x-...-bus-interface/ Upraveno Červenec 12, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 Bojím se, že ani jeden z těchto modulů informaci 86s neumožňuje. Mluví se tu pouze o poloze klíčku ACC - a pokud se nemýlím, tak to znamená - zapnutý klíček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 HA! dá sa to ale chce to byť šikovný a mať minimálny obvod k tomu .) fyzicky tá svorka je ale sa k nej treba dostať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Tak som trochu bádal dneska. Podľa mňa je najjednoduchšie sa napojiť priamo na spínačke. Ja mám MR2011, mám tam podľa obrázku už len 4 vodiče. Takže stačí odsledovať káblik vedúci do podvolantovej RJ na pin 4 a to je 86s. Spínačka teda kontakt je napájaný stálym napätím svorky 30, koniec koncou je to popísané na obrázku. Obávam sa však že do MR2010 ten konektor bude vyzerať inak. Mohol by niekto s tým ročníkom odfotiť pripojenie spínačky na podvolantovú RJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Fungovat to nebude je tam 5 V a jestli ten kontakt chcete pouzit musite to udelat bez zatizeni... podvolantovka to nema rada kdyz ji seberete napeti na vstupu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Ja tam mám 12V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Meril jsem to a bylo tam u mne 5 V... Taky jsem na to cumel jako pero ale potom jsem se na to vybodl... Mam ale MR08 a ty MR11 v tom bude mozna rozdil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 (upraveno) Fungovat to nebude je tam 5 V a jestli ten kontakt chcete pouzit musite to udelat bez zatizeni... podvolantovka to nema rada kdyz ji seberete napeti na vstupu... Nejsem autoelektrikář, ale já bych se přikláněl ke 12V. Tedy pokud jsou ve spínací skříňce opravdu jen kontakty a jde do ní 12V (sv.30). V tom případě by 5V na výstupu napovídalo přechodovému odporu na kontaktech ve spínačce nebo nadměrnému odběru podvolantovky nebo obojí. Jinak pokračujte v bádání, 86s potřebuji taky na neorigo autoradio, ale mám auto ještě v záruce. Upraveno Říjen 30, 2011 uživatelem honzako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Meril jsem to a bylo tam u mne 5 V... Taky jsem na to cumel jako pero ale potom jsem se na to vybodl... Mam ale MR08 a ty MR11 v tom bude mozna rozdil... JJ to bude ten rozdiel. Ako to máš vlastne pripojené? niečo sa mi zdá že to je rovno kontkrotom do podvolantovky? alebo je tam kablik? Ja tam mam tie kabliky ako som spominal... Nejsem autoelektrikář, ale já bych se přikláněl ke 12V. Tedy pokud jsou ve spínací skříňce opravdu jen kontakty a jde do ní 12V (sv.30). V tom případě by 5V na výstupu napovídalo přechodovému odporu na kontaktech ve spínačce nebo nadměrnému odběru podvolantovky nebo obojí. Jinak pokračujte v bádání, 86s potřebuji taky na neorigo autoradio, ale mám auto ještě v záruce. No konečne vieme približne ake auto máš. Inak selský rozum môže napovedať že by tam malo byť 12 (keďže je to 30na) ale 30 znamená stále plus a nehovorí o tom aké napätie tam je :) takže aký ročník máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Já mám MR2012, ale neměřil jsem to. Dělám do elektroniky a odpovídal jsem jen z pracovních zkušeností v průmyslové elektronice. (86s=cca5V->30=5V=>OK, 86s=cca12V->30=12V=>OK, 86s=cca5V->30=12V=>????) Ještě mě napadlo použít tento modul. Jeden z výstupních signálů je "klíček v zapalování" Co vy nato? http://www.axlelectronics.cz/zabezpeceni-vozidel/prevodnik-can-bus/mcb-01-modul-can-bus-212/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 rob ako chceš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.