DSG Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Mám problém s pohasínáním MAXIDOTu. Vím, že tam zřejmě stačí jen zatlačit kontakt. Musí se ale po odpojení budíků na VAG? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 nemusí, pokud už jednou budíky byly nakódovaný, tak vyndáš, zatlačíš kontakt a zapojíš a bude to makat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Díky No budíky jsou tam od výroby... Takže jen vyndám, zatlačím, vrátím a jedu? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Tak to je velmi potěšující informace Díky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Leden 19, 2017 Sdílet Odesláno Leden 19, 2017 Já mám jiný problémdnes jsem odemkl auto a maxi se rozsvítil celí bílý prostě celí obdélník je celí býlí i po nastartování se nic nezmění při přepínání menu stále nic jen když se auto zamkne tak to zhasne. Prosím o radu co stím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peter999 Odesláno Duben 10, 2017 Sdílet Odesláno Duben 10, 2017 Já mám jiný problémdnes jsem odemkl auto a maxi se rozsvítil celí bílý prostě celí obdélník je celí býlí i po nastartování se nic nezmění při přepínání menu stále nic jen když se auto zamkne tak to zhasne. Prosím o radu co stím? Mám ten istý problém , podarilo sa vám to vyriešiť ? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 10, 2017 Sdílet Odesláno Duben 10, 2017 Sak... necituj dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.