Martinr19 Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Tak po dvou Škodách 120,jednom Favoritu a jedné Felícii jsem si konečně koupil Octávku. Tak že jedná se Octávii I 1,9Tdi 66kW,vyrobenou koncem roku 2002.Auto jsem kupoval s necelýma 90 000 km na tachometru dovezené z Německa údajně po prvním majiteli.Bohužel k autu nebyla servisní knížka ani žádný doklad o servisu.Tak že hned týden po koupi šlo auto ke kamarádovi do servisu kde se vyměnili rozvody plus všechny filtry a kapaliny.Dále došlo na kola pač chudák octavka byla na orezlich plecháčich s defakto sjetejma zimnima gumama.Tak že se koupily 16 kola od Alutecu a k nim gumy Dunlop fastresponse. No a protože originál muzika v Octavce za moc nestojí tak došlo malinko i na ní.Čili půl interiéru ven,natahat komplet kabelaž,vytlumit přední dveře,na místo origo radia radio od Pioneeru,do předních dveří kompa od Etonu a do kufru basáček od Helixu a jeden malinkatej zesilovač od Em Phaseru a hned to hraje o trochu líp. Jinak do budoucnosti je v plánu zřejmě nějakej chip na motor a snad folie na skla.A pak už jen jezdit a jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 tys tahl napajeci kabel pravou stranou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Nene napájecí je taženej na levo.Na pravo je částečně taženej reproduktorovej kabel k pravým dveřím.A signáli jsou tažený středovým tunelem kolem ruční brzdy.Na té fotce je právě jen ten reproduktorovej kabel.Napájecí tam v té době ještě nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Tak te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru a at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 ahoj, máš ji pěknou. Ahned jí dopřáváš takový servis. těch 90 tisíc na tacháču je fakt skutečný? Těžko se tomu věří, ale pokud jo...tak hodně dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 No hele nevím jestli se tomu dá opravdu věřit,pač jak jsem psal.To auto je dotažené z Německa a bohužel k němu nemám žádnou servisní hystorii.Ale kamarád co mě dělal ty rozvody tvrdil že ty rozvody co byli v autě byli na 100% jěště původní z fabriky.Tak že by se tomu možná věřit dalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Vítej mezi náma, octulu máš moc pěknou a pokud ty kilometry jsou pravdivé, tak to by bylo super . Tak ti přeju ať ti dělá jen samou radost a starej se o ní stále tak dobře jako doposud B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 vitam te,pěkna pěkna jen ty kola mi k ni moc nesedi at se ti tady libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 A ta věc v kufru je zesilovač nebo radiátor?? Stím vytápíš bytovky ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 (upraveno) A ta věc v kufru je zesilovač nebo radiátor?? Stím vytápíš bytovky ne?? co ty vis B) možna bude silnější wufr tak aby to utahl ted je na zkoušku jen wolkmen B) Upraveno Červenec 29, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Tož muzika vypadá že by to mohlo aj trochu hrát... Každopádně zesík dost slušnej kousek a ten Helix na tom by mě celkem zajímal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Vitej mezi Octaviaky, hezky ses vybavil na zimu, ty kaminka se hodi B) . Tak at ti to pekne "topi" a jeste lip jezdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 No co se týká muziky tak zatím žadné změny neplanuju.Akorat ten zesilovač přijde trochu jinak přidělat.Teď tam je takhle jenom tak na rychlo provizorně.A jinak ten zesilovač není zas tak velikej http://misstronic.plenty-market.net/auto-h...x-200wrms/a-76/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Tak dnes se Octavka trochu načipovala a z 66kW už máme cca 81kW.A hned to jede o trochu líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Tak dnes se Octavka trochu načipovala a z 66kW už máme cca 81kW.A hned to jede o trochu líp u koho jsi nechaval delat ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Hele já to měl přes kamaráda od jednoho jeho známého.Má dílnu i z motorovou brzdou kousek za Rumburkem.Ale bohužel nemá žadné svoje stránky,abych tady na ně dal odkaz.Každopádně pokud by měl někdo zájem tak není problém to s ním dohodnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Vítej mezi nás postižené nemocí škodus octavius :D Autí vypadá moc pěkně, barva koukám jako já, černá jako uhel, jinakkola vypadaj celkem pěkně, k tý černý to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.