Stanson Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Pro ty co se jim ne zrovna dobře navíjí roleta v kufru, mám potěšující info, jde to rozebrat, více napružit a složit. To složení už nebyla toková sranda, ale dá se. Už mi zase jezdí jako po másle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JosefKr Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Ahojky, jo jo to také řeším, co hodit bližší popis jak na to a kde je ten zakopaný pes :):) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Musím to udělat i v druhém autě, tak to vyfotím. Už si to přesně nepamatuji, každopádně jsem sundal ty boční plasty, pak se mi nějak pružina uplně roztočila, tak jsem jí natočil dle odhadu a zase to složil a stále šlape na 1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Tak jsem se do toho vrhl, roleta už zase jezdí jak má, tvůj příspěvek mě alespoň nakopl to udělat. Přikládám foto jak jsem postupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kvitak Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak jsem se do toho vrhl, roleta už zase jezdí jak má, tvůj příspěvek mě alespoň nakopl to udělat. Přikládám foto jak jsem postupoval. No to je moc pěkné, ale nějak to nejde sundat.Nějaká rada?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Jestli ti nejde sundat ten plast s pruzinkou, tak jedina rada kterou ti mohu dat, je co nejvice odtahnout (tam co mam prsty) od toho kovoveho ono to sleti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Bugel Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Moc diky za užitečné téma. Je aktuální i po letech. =) Fotky mi s tím moc pomohly. Opravdu to sundání chce trošku zabrat a nebát se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schlus Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Na sundání toho plastu s pružinkou je potřeba docela dost síly v prstech. Hodně jsme se s tím vyzvtekali. Vzadu, na spodní straně je plastová západka. Blbé je, že škvírou není absolutně vidět, nepomáhalo ani vrazit tam šroubovák, zabrala až hrubá síla... Dál už to jde docela snadno.... Díky moc za návod! (nám to stejně nepomohlo, ta pružina uvnitř byla kaput, kupuju nový díl...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.