Přejít na obsah

JosefKr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

JosefKr's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den. dělal již někdo vyměnu zadního gumového pružného kotouče na kardanu OCT II 4x4. Byly by nějaké zkušenosti, dá se to udělat doma v garáži? Děkuji za odpověď.
  2. Díky, teď jsem to povolil a nenapadl mě důvod, pro je měnit......, Na tlumiči nemám torx, ale 5mm hranol, takže si budu dělat přípravek.
  3. Zdravíčko pánové, odešla mi prachovka na tlumiči, takže sechytám na výměnu. V manuálu píšou, že nutný měnit šrouby na horním uložení tlumiče. Měnili jste je????
  4. Dobrý den, přidal bych také několik poznatku. Mám OC II 4x4 s výše uvedeným motorem a na STK mi teď naměřili vysokou kouřivost. Rada od technika STK, auto projed okolo 100 km v 4000 a více otáčkách (to se mi nezdá). OC rok výroby 2006, vše původní, najeto 230 000 km. VIF přidávaný do nafty. Do současné doby s STK nebyl žádný problém. Auto v současné době jezdí v městském provozu. Pokud jsem to dobře pochopil, vyčistit EGR, před stk pořádně prohřád a provětrat. Nepochopil jsem vliv množství nafty v nádrži na emise. Byla by ještě nejaká rada??? Diky za pomoc.
  5. Díky za info. Měním to všechno. Levá strana vpohodě a na pravé teď pracuje "uvolňovač" šroubů .
  6. Dobrý den, praskla mi pruřina na přední nápravě a protože mám najete přes 230 000 km, tak to chci vyměnit kompler tj. tlumiče i pružiny. Máte zkušenosti, zda lze zbytek původní použít a neměnit, nebo měnit všechno ( dorazy, uložení předního tlumiče) ?? Chci se ještě ujistit, levá strana (řidič) bez demontáže poloosy, pravá ( spolujezdec) demontáž poloosy)??? Díky za odpověď. Krňoul
  7. Díky moc za rady. Pojistka se vubec nezmačkla a byla na dvou místech proti sobě rozřezaná na kousky podle zubů, jak se rvaly přes ní. Ještě jednou děkuji.
  8. Tak je kloub dole, ale ani bušení "jako hluchý do vrat" nepomohlo :( :( . Nakonec opět šroub s dlouhou pákou a hřídel do velkého hasáku na vodovodní trubky, to už byla malina :palec: :palec: . Stejně ale asi nový kloub, ten starý dostal pěkně zabrat. Máte někdo nějakou jednoduchou metodu jak poznat, že je koub poškozený??? Doporučíte značku kloubu?? Spidan, Cifam, SKF ????
  9. Dávám manžetu Spidan. Mám to venku ve svěráku....
  10. Dobrý den, potřeboval bych poradit, měním manžetu na přední poloose OC II 4x4, rok výroky 2006. Všechno vpohodě, ale zasekl jsem se na sundání kloubu z hřídele. Všechny návody zatím selhaly (použití šroubu, poklep kladívkem na klouk okolo hřídele). Bušit do kloubu "jako hluchý do vrat" se mi nechce. Máte nějaký ještě další fígl jak na to??? Děkuji za odpověď.
  11. JosefKr

    HEX CAN Kabel

    Dobrý den Vážení, také hledám nějaký diagnostický kabel na domácí použití a našel jsem toto: http://eud.dx.com/product/usb-diagnostic-cable-for-audi-vw-seat-skoda-844045139 Nemáte již někdo s tím kabelem zkušenosti?
  12. Díky za info, podle stránek p. Sixty, v r. 2006 převodovka ještě nebyla nakloněna, takže by kontrolní odvor měl normálně funkovat? Diky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...