Bodo Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Dobry den Chcel by som sa opytat ci sa niekto nestretol na Octavii II Combi stym ze by sa kufor otvoril sam pri nastartovanom motore na neutrali alebo date klucik do polohy jedna a tiez sa sam otvori tak ako by ste ho otvarali cez klucik a dneska to vyvrcholilo tym ze ked som mal dlhsi naklad kufor bol pootvoreny a po vybrati nakladu a zabuchnuti kufra uz nejde rucna otvorit iba cez kluc vie mi niekto poradit co stym ?? Dakujem za odpovede a prajem prijemny den :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 no tak na diagnostike vyhodilo skrat v kostre 5 dveri chybu vymazal a cakam co bude dalej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Skontroluj kabeláž, može byť niekde poškodená a robí to neplechu. Ak si dobre spomínam, jeden známy pre pár rokmi takúto chybu s kufrom riešil, skúsim zistiť, ako to doriešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 ked by si bol taky dobry dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 Ja mam iny problem s kufrom (Octavia II, 2004, 1,9tdi), nemozem ho ostvorit cez klucik. Auto je zamknute a ked dam otvorit tak nic nereaguje. V normalnom pripade by sa mal pootvorit sam. Neviete co by tomu mohlo byt? Kde bude asi chyba? dakujem vam za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 a nemáš to náhodou nakodované že ti to tlačítko nereaguje ?? Fungovalo ti to někdy ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 a nemáš to náhodou nakodované že ti to tlačítko nereaguje ?? Fungovalo ti to někdy ??? auto som kupil priblizne pred pol rokom a ani ma to moc nezaujimalo, ale dost casto pouzivam kufor a ked som to tu zacal citat ma to velmi zaujalo. Je to mozne ze to bude nejako nakodovane. Musim to dat preverit. Myslite ze mi diagnostika tento problem vie vyriesit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 JJ mrkni na kodování jednotky tam to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Leden 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Cauko no oco tak isto kufor s hlavnym klucom nemohol otvorit a ked zobral nahradny tak to islo a na pc to ani nebolo a ani kodovanie sa nemenilo tak oskusaj aj to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Takze problem vyrieseny...problem bol v diagnostike, kde to bolo vypnute...bolo potrebne urobit par uprav a je to...teraz to funguje v poriadku aj ked treba DO dlhsie podrzat kufor sa pekneotvori. este tam nahodim pruziny ale az neskor ked prestanu tieto mrazi diky chlapci... tu je moj cooding pred upravou: Coding OII - pre kufor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenavesa Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Dobry den Chcel by som sa opytat ci sa niekto nestretol na Octavii II Combi stym ze by sa kufor otvoril sam pri nastartovanom motore na neutrali alebo date klucik do polohy jedna a tiez sa sam otvori tak ako by ste ho otvarali cez klucik a dneska to vyvrcholilo tym ze ked som mal dlhsi naklad kufor bol pootvoreny a po vybrati nakladu a zabuchnuti kufra uz nejde rucna otvorit iba cez kluc vie mi niekto poradit co stym ?? Dakujem za odpovede a prajem prijemny den Dobrý den, mám stejný problém OCT II Tour 1,6 MPi. Občas se stane že kufr nejde otevřít ani spínačem na dveřích ani klasicky DO, pouze prostředním tlačítkem DO. Nebo se kufr sám otevře při nastartování, nebo zabouchnutí některých svěří. Mikrospínač měněn bez výsledku, v servise se závada neprojevila, stává se to zcela náhodně. Díky za jakoukoliv odpověď nebo informaci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubo Odesláno Leden 9, 2022 Sdílet Odesláno Leden 9, 2022 Zdravím, mám Octavia II fl combi a nejde mi otvoriť kufor manuálne, ani cez DO stlačením tlačidla odomknutia - otvoria sa všetky dvere, okrem kufra. Kufor sa dá otvoriť iba cez DO tlačidlom na otváranie kufra. Kufor zatvorím manuálne a automaticky sa uzamkne + plus bliknú všetky smerovky. Viete mi poradiť čo s tým, resp. dá sa to nastaviť cez diagnostiku, alebo treba nakódovať kľúč? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.