Guest Lukyn Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Cau. Mám problém se svojí octávií 81kw AHF. Nejdříve mi začala padat do nouzového režimu,potom padání do nouzáku přestalo ale začalo jakokdyby vynechávat turbo- auto při akceleraci na jedné zařazené rychlosti zatáhne pak nic zase trošku zatáhne zase nic,dělá mi to dá se říct pořád od té doby co to přestalo padat do nouzáku. Jediné o čem vím že musím vyměnit je ventil na palivovém filtru,jde slyšet mírné přisávání vzduchu a v hadičce jdou vidět bublinky takže špatné gumičky. Jinak auto má čip od sportmotor tuším, má 103kw ale pochybuji že to na to má vliv,dříve nebyl problém. Další závada je že mi od poslední výměny palivového filtru špatně ukazuje palivoměr. Rafička ukazuje více než čtvrt nádrže a auto mi najednou zdechne a hotovo,naliju naftu a zase frčí. Takže musím mít pořád přes půlku abych si byl jist že tam nějáká nafta ještě je.Přemýšlel jsme jestly to nemůže mít na svědomí práve netěsnost ventilu na filtr ale nevím. Díky všem za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schimmy Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Osobně bych šel po sacím koši, bude špinavý, zanesený přívod nafty, u mě to bylo totéž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.