Maik Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Ahoj lidi. Mam problem s doviranim ridicovych dveri. Ikdyz s nima vic prastim,porad se nezavrou uplne,musim je znovu otevrit a prastit jeste vic. Auto mam rad a tohle je mi lito delat ;) Da se zamek dveri,nebo nejaky jeho doraz seridit,nebo je spatny ten mechanismus ve dverich? Diky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 To je bolest i mojí okty. Zkus otevřít jakékoliv okénko a uvidíš že to zavřeš v pohodě. Podle mě jde o špatné odvětrání při zavírání vzduchu do auta ;) Tedy soudruzi udělali někde chybu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak to by me nenapadlo,ze to muze byt zrovna timhle...Nedelalo to vzdycky a vsechny ostatni dvere jdou zavirat v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Já bych zkusil promazat mechanismus zámku, popř. seřídit oko na B sloupku, pokud nejsou i po zavření dveře v rovině se zbytkem karosérie. Ale tipoval bych, že pomůže jen to promazání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Měl jsem ten samý problém, ve ŠA mi seřídili oko B sloupku jak píše mischicka a konečne pohoda. Strašně mi to lezlo na nervy, teď je to slast. Každopádně s tím otevřeným okýnkem to bylo opravdu znatelně lepší, každopádně teď je to ok i se zavřeným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Tak to se v tom ještě trošku porochním.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Tak to se v tom ještě trošku porochním.... ;) Kdyby se ti to nejak podarilo opravit,tak pisni treba nejaky postup,nebo jednoduchy navod...Ptz moc nevim,jak na to... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 (upraveno) Ještě jsem se na to nedostal, ale soudruzi píšou toto: Seřízení dveří Aby bylo možno dveře přesně seřídit, je třeba povolit závěsy jak na sloupku tak na dveřích. Jiné způsoby seřízení, např. přihnutí směrem nahoru, jsou zcela neúčinné, neboť následně dojde opět k jejich poklesu. – Povolit šrouby tak, aby bylo možno dveřmi posouvat. • Dveře jsou správně seřízené, když mají v uzavřeném stavu všude rovnoměrný odstup od rámu dveří. Já to udělám takto: 1) obtáhnu fixem původní pozici třmenu oka na B sloupku 2) povolím torxem třmen 3) vyzkouším s tím třmenem různé polohy 4) v případě neúspěchu vrátím třmen do původní polohy dle fixu Ale moc si od toho neslibuju protože ty dveře byly v autorizáku 2x dole (v rámci reklamace lakování prahů) tedy to 2x štelovali a vždy to dopadlo stejně (musím pro úplné zavření dost bouchnout) :) Podobně musím dobouchnout i 5. dveře když jsou ostatní zavřená. Při otevřených se zavírá mnohem líp. ;) Upraveno Srpen 11, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Tak opraveno,vcera jsem se s tim asi 20 minut drbal,kdyz jsem to oko vysunul moc,dvere nedolehaly,kdyz jsem ho zas postrcil zpatky,dvere se zas nedoviraly. Ale nakonec jsem nasel ten kompromis:) Ted uz staci dvere lehce postouchnout a krasne se zaklapnou:) Diky za rady kluciii:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Tak já na to vlítnu dneska-tak jsem zvědav! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Tak už vím proč mi to pořádně neseřídili! Strhnuli 1 torx a nejde to povolit-budu tedy odvrtávat Náhradní šrouby už mám :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 no ty kokso! ja len že či tie dvere zas po čase neovisnú a nebude to treba riešiť. predsa len to oko tie dvere podopiera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Hele dobrý. Nakonec se mi povedlo ten strhnutej torx povolit-tím třmenem jsem párkrát musel zacvičit a točit s ním. Takže tam mám nerez imbusy (což mi je buřt) a zavírám o mnoho líp Ale stejně se zavírá nejlíp s něčím otevřeným-při větším odvětrání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ale stejně se zavírá nejlíp s něčím otevřeným-při větším odvětrání To souhlasím, ale to všechny, ne jen řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Přesně tak-všechny dveře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 No zkusim obnovit tohle téma: nemá někdo poznatky a tipy z praxe, jak seřídt dveře, aby dobře lícovaly a nemuselo se s nima mlátit...Které šrouby povolit, atd... Jako chápu, že auto má něco už najeto, takže klidně vyměním nějaké věci, aby bylo vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Magicairsoft Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Taky fajn problém, nové dveře u řidiče se nedaly pořádně zavírat po výměně v autoriz. servisu Škoda- prostě prima. Zajel jsem teda do jiného servisu (kam jezdím normálně, ale také autoriz.), přímo s tímhle problémem. Řešením bylo, že rozebrali zámek, upravili panty vpředu, dveře trochu zvedli a namazali to vazelínou- cena cca 300,- a dveře se zavírají z jakéhokoliv úhlu- na ťuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 po vymene v skodovke? to uz nie je asi ani normalne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest momor Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 clovek uz nema istotu v nicom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xHackerM Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Ahoj, co se dá zničit, když Vám řidičovo dveře silně propruží v otevřeném dorazu a po zavření odstávají nahoře o 3-4mm? Neptejte se na příčinu, nadávám si ještě teď. Jak to řešit? Nechci rovnou hrabat na oko na B sloupku, chci se zaměřit na to, co jsem zničil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
8koco8 Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Zdar, tiež mam problem s dovieranim všetkých dverí. Ked zlahka zatvaram dvere, tak sa mi nedovru dobre, takže musim zase otvoriť a buchnuť silnejšie. Da sa to vyriešiť nejak bez navštevy servisu? Viete mi poradiť, popripade aj pomôcť s nejakym navodom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xHackerM Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Me to v servisu poresili posunem oka na B sloupku vic ke stredu auta. Ted staci jen pustit dvere a perfektne se dovrou, bez rany ci kravalu. Nejlepe ze vsech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.