Přejít na obsah

Ondi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Ondi's Achievements

0

Popularita

  1. Sorry předtím jsem to nedopsal, Mám tam tenhle spínač který se bude vyndávat asi jinak... nebo ho stačí prostě silou a rovným šroubovákem vyšťárat?
  2. A nemusím u toho kuchat celou palubku? Mám tam tenhle spínač a nevím jestli se vyndává stejně jako tady
  3. Ahoj! :) Potýkám se s jedním problémem už pár dní s mojí O1 97" 1.6 55kW. (Bohužel jsem tady na fóru nic podobného nenašel, vetšinou se kupovalo nové relé) Vyjížděl jsem z odbočovacího pruhu a někdo slušný mě pustil před sebe tak jsem mu "poděkoval" výstražnýma. Od té doby mi ale nejdou blinkry. Ovládací páčka se zdá být v pohodě, když hodím blinkr tak poslušně cvakne a když dotočím volantem tak se poslušně vrátí. Blinkry však neblikají a kontrolka blinkrů nesvítí. Nejdou už ani ty výstražné (trojúhelníkem). Divné mi však je, když odemknu-zamknu auto dálkáčem tak blinkry fungují což mě strašně udivuje. Kontroloval jsem pojistky a vše by mělo být ok. Nějaké nápady? Děkuji ! :) S pozdravem Ondi
  4. Tak já se svou Octou jezdím každý den do práce a mám teď 7,8 za nějakých 650km a do práce to mám 7,5+7,5 couračka přes město a k tomu ještě na lehkou nohu... Rekord mám 6.1 ale to to jsem prostě v 70 na rovince (asi 15km) jel 50-70 km/h ... Bacha na věc, mám špatné čidlo teploty na motoru a jezdím s ním asi už rok :D (nějak mě to asi netrápí) Tzn. už rok jezdím na sitič :D A taky těch 650 km jsem najel se špatně seřizenými zdvihátky které jsou třeba asi vyměnit takže další špatný zub pro spotřebu. Když ale tomu dupnu není problém jezdit za 9 - 11l.. Octavka není sprinter ale marátónec. Sice to umí trochu lépe vypálit a ve vyšších rychlostech už nestačí, ale když už se rozjede třeba na nějakých 100 - 120 a lehká noha udržuje tuto rychlost tak krásných 6-7l/100km !! :)
  5. Ahoj, mám takový problém. Nesvítí mi zadní levé světlo. Kontroloval jsem žárovku ale byla v pohodě ale pro jistotu jsem jí dal na druhé a svítila. Když jsem tak koumal ( ale nic jsem neměnil a ani nijak hrubou silou jsem nemohl poškodit ) tak mi přestalo svítit i pravé zadní světlo. Zkoušečkou jsem zjistil že tam není napětí. Pojistky jsem kontroloval a jsou OK. Aby toho nebylo málo tak mi nesvítí ani obrysové světla. Ale to z toho důvodu protože tam předtím byly napojené LED externí světla které byly montované bývalým majitelem. Vzal jsem je odpojil a vyhodil takže bych se rád zeptal jak mám napojit obrysové světla které nebyly asi tak cca 2 roky používané. Procházel jsem fórum a podobný problém jsem neviděl. Nevím jak mám sundat spínač / vypínač světel (popř ani co bych tam měl kontrolovat). Samozřejmě nemám automatické zapínání světel. O1 - 97 - 1.6 - 55
  6. Ahoj, měním celý startér za nový ale problém je že prostě startér nejde vyndat. Povolil jsem všechny šrouby i konektor cívky ale ani za boha nejde sundat. Plast jsem sundal po té spodní šroub jsem vytáhl (cca 10cm dlouhý) potom jsem sundal ten horní .. nikde nic nezůstalo a prostě si tam jen tak stojí. Zkoušel jsem šroubovák na vypáčení a nic. Zkoušel jsem kladivo a nic. Když jsem se ho snažil vyndat tak jsem hýbal celým autem .. PS : Jsem si na 100% jist že jsem vytáhl všechny šrouby.
  7. Fabka chyběla :) Jinak "Borlan" ano to máš pravdu. U spolujezdce je a funguje otevírání celého auta :) Díky :)
  8. Ahoj, studoval jsem po celém fóru ale tohle jsem tu nenašel. Mám O 1 a předchozí majitel dělal DO. Problém je v tom že kdybych chtěl zamknout/odemknout auto klíčkem (bez DO - mohou se třeba vybít baterie nebo cokoli jiného) tak se mi klíč v zámku neustále protáčí a protáčí a nic se neděje.
×
×
  • Vytvořit...