Přejít na obsah

Lokotka

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia I Combi

Návštěvy profilu

2 710 zobrazení profilu

Lokotka's Achievements

3

Popularita

  1. Tak letošní ročník Škoda Economy Run BUDE! A vypadá to, že sice po termínu, ale asi by se po dohodě s pořadateli dalo ještě přihlásit. https://www.economyrun.cz/
  2. Tak přátelé, s letošním ročníkem po loňské pauze to vypadá nadějně. https://www.economyrun.cz/
  3. Odpověděls sis sám. Na vině jsou převážně krátký trasy = studenej motor, navíc s couračkama po městě.
  4. Nezná někdo nějakýho spolehlivýho a šikovnýho mechanika, kterej hoví Octavia 1, 1,9 TDi, 81kW ASV po face? Chtěl bych vyměnit těsnění pod hlavou a pak případně i radiátor topení.
  5. No, na PP bych se koukal až časem. Natankovat opravdu "do plna", vynulovat PP, vyjet nádrž, dotankovat do plna a porovnat ukázanou spotřebu z PP s tou vypočítanou skutečnou a pak případně dělat nějaký závěry.
  6. Co je na tom nezdravého? Tedy krom toho, že to tam narvu v létě, pak ihned odstavím na sluníčko a 1/2 dne nikam nepojedu.
  7. Cca 55 litrů od rozsvícení rezervy s využitím zmáčklýho odvzdušňováku až k okamziku, kdy je nafta vidět cca 3cm pod hrdlem nádrže. No a na těch 55 litrů najedu při průměrný spotřebě 4,5 l/100km cca 1200km. No a pokud trénuju na soutěž, tak i 1400km.
  8. Lokotka

    Octavia 1

    Ta baňka na turbu a hadičky nejsou záležitost pro elektrikáře.
  9. Takže další díl je na světě. https://octaviaclub.cz/clanky/skoda-octavia-19-tdi-jak-nastavit-upravit-cipovat/
  10. Po 1/2 roční odmlce jsem se dokopal k postupnému dopsání seriálu článků o Economy Run závodění a v odkaze máte 5 díl mého povídání. https://octaviaclub.cz/clanky/skoda-octavia-tdi-pripravy-a-upravy-na-jizdu-s-minimalni-spotrebou/
  11. To máš pravdu. Zároveň to ale popírá údaje s dílenský příručky. Že by toho chtěli víc prodat, tak uváděj původní interval?
  12. Ano, tj. adekvátní info z dieselpowerfora. A dál pak pokračují i objednacími čísly sad, které ty zesílené řemeny a kladky obsahují.
  13. Z čeho máš tu info? Koukal jsem do technický příručky a píšou tam až 150 000km, ale není tam přímo zmíněno to ASV, jen údaje o měsíci a roku výroby, takže tápu.
  14. Po kolika km, či letech je nutno měnit rozvody?
×
×
  • Vytvořit...