Přejít na obsah

nuttix

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

nuttix's Achievements

0

Popularita

  1. Za cenu, kterou svět neviděl, to beru ;-)
  2. nuttix

    Kabinový filtr

    Ten předchozí měl šipku, tenhle nový jí nemá, ale dal jsem to tam dle původního, čili nápisem dolů :-)
  3. škoda, že se nedá koupit...to fakt nechápu...
  4. Ahoj, koupil jsem si kabinový filtr 5Q0 819 653 (prvovýroba Německo) a zjistil jsem, že nemá žádné označní jak správně uložit (šipka ani up). Setkali jste se s tím někdy? Já bych ho tam dal těmi křidýlky nahoru, protože ta strana je taková hladší...když jde vzduch od vrchu dolů. Googlil jsem, ale toto strejda fakt nezná... Děkuji moc :)
  5. Ahoj, dá se někde mezipodlahs na O3 koupit? Díval jsem se na netu, ale nikde jsem ji nenašel...Kdyby ji někdo nechtěl, tak bych ji rád koupil ;-)
  6. známý má golfa 1,2 tsi 77kw a tento zvuk mu to nedělá
  7. Díky za odpověď. Pro mě je to dost nepříjemný zvuk, ale co nadělám...když to tak má být, ale když jsem to slyšel, tak jsem se úplně zhrozil.
  8. Dobrý den, mám možnost koupit octavii, r.v. 1/2014. Má najeto 34 000 km. V 15 a 30 tisících kilometrů byla na pravidelné servisní prohlídce. Akorát když jsem byl na prohlidce, majitel nastartoval studený motor a udělal tento zvuk Prý to dělá jen když to je studené, a to měl auto v garáži - pravda, teplo tam nebylo. Je to vážná chyba, nebo bych to měl vzít? Děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...