Přejít na obsah

Durgroda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Durgroda's Achievements

0

Popularita

  1. Stejný problém. Zkus kabely u ridiče. Chystám se na to už půl roku.
  2. Pokud mas naftu, a starter slibi, tak to vidim na rele 109, to jsi kontroloval, egr rikas ze jsi kontroloval, jeste bych zkouknul vzduchovej filtr jestli neni ucpanej privod vzduchu. Pripadne projdi ten ventil co jsi cistil, hadicka se prehodi raz dva.
  3. Ucpanej egr, nebo zasekla chcipaci klapka. zkus rozhejbat. Resil jsem to same s kolegou v pondeli.
  4. No smiril jsem se ze tohle auto po te peci pujde pryc bud az nepujde opravit, coz nepredpokladam. A nebo za par let jako veteran 😂 kdyz nekdo nabidne neodolatelnou cenu. Zatim me a dalsi z rodiny odvezla pokazde a to i kdyz nemela chudinka olej. Teda mela ale po chcipnuti pred barakem vytekl. Pak jela na lane na vymenu vany.
  5. Tak po dlouhé době pár novinek. Žluté H3 do mlhovek. Nové přední brzdy komplet. Zadní levé ložisko a nějaká droboť kolem. Kontrola kol, převážení, vše v pořádku, jen jsem chtěl vedět jak si celoročky stojej. A stále jsem spokojený. Vstřiky s turbem nachystaný, preventivní údržba, ale je zima a nemám vyhřívanou garáž. Oprava zadních čtecích lampiček výměnou. Chystám nový 2din jak budou peníze a oprava kabelú v prúchodkách. Jinak mám puchýřky na patých dveřích kolem te kraviny nad SPZ. zatím zatřeno a uvidíme, asi to skončí zaslepením zámku a zrušením lišty.
  6. Otevri nadobku chladici kapaliny. uvidis tam dva hole dratky, staci plochym dlouhym sroubovakem trosku ocistit kam se dostanes. Casem se zanesou a pak to blbne.
  7. Tak to jsem nevedel. Myslel jsem ze kdyz je airbag spolujezdce tak je automaticky s vypinacem. Tak uvidime co Codek napise. Mam tu oktavii rad, ale tech kravinek co se opravujou zacina byt moc.
  8. Airbag u spolujezdce poznas kdyz otevres kastlik mas tam airbag on/off. Ja tu klapku rozdelal a bývá praskle kolecko, obcas to neni videt, ja to prolepil sekundakem a funguje to lip, ale asi pak stejne vymenim. To najdes na internetu navod jak tu v71 opravit.
  9. A na climatroniku ti to vypsalo nejaky chybovy kody? Ta klapka se da sehnat nemecka vyroba ccab1100kc, ja ji opravil, ale cca rok a je to stejny zase. Ta klapka na kterou jsi sahal rukou tu ovlada ten v71. Niceho se neboj. Vypni airbag u spolujezdce, pokud ho nemas tak to mas o dost lehci, nebudes muset oddelavat ten kablik od airbagu od kastliku, pak sundas par sroubku, a mas kastlik prac a muzes zacit kroutit ruce. Ale jak rikam napred bych udelal tu diagnostiku climatroniku.
  10. Podezreni mam na klapku v71 v pravem rohu za kastlikem spolujezdce. Ta jedina uzavira privod vzduchu do kabiny. Dost na prd se vymenuje ale i amater to zmakne, vyndat kastlik, pripadne vypnout airbag a opatrne pokud mas airbag jde to z kastliku blbe sundavat ten vypinac airbagu. Pak lehnout zadama na prah, hlavu pod kastlik a pevny nervy a do hodiny mas vytazeno. Pokud nemas v cudu celou klapku teda to jenkus plastu kterej ten v71 ovlada. Nebo jeste me napda bordel za kabinovym filtrem a diky tomu se ti to uplne nezavre.
  11. To bude vadna klapka. vytahnou klucek ze zapalovani zmacknout na klimatroniku levy a pravy tlacitko, drzet a vlozit klicek a otocit, cca max minutu trva diagnostika klimatizace, vcetne klapek. Pak to vyhodi chybove kody pohybuje se v nich tlacitky na nastaveni teploty na klimatroniku. Urcite najdes nekde i video. A pak zjistis co je spatne.
  12. Durgroda

    Voda v interieru

    Sundat stěrače a torpedo pod sklem, vysat a vycistit. Mel sem to podobny. pri vetsim lijaku nestiha odtikat voda a natece do interieru. Pak sundat podbehy a vycistit i tam.
  13. To už zkoušelo moc lidí zaslepovat, vyměnil bych ho. Ale jde o to jestli to strikalo z toho egru na tu nadobku. Zkusil bych bazar atd original je drahej. A hledat dal no. Jak znam octavii tak to bude nějaká blbost 😀 Vis co zkus jeste: jak prijedes odnekud delsi cesta, nechcipej motor, otri hadrem nadobku a egr atd opatrne, pak zavri kapotu, a vypni motor, a jestli to bude mastny po otevreni, tak bych koukl na odvetrani klikovky.
  14. Zkus otrit egr jak je osicka jestli tam netece. Jeste me napadaj hadice od nafty do filtru. Spatne dotazenej vstrik, ale to bys asi poznal. Ta hadice tlakova od vzduchu nevim, nevim, myslim ze tolik oleje by tam nikudy nevyfouklo.
  15. Kufr zkoukni v levym kastliku konektory, byvaji zoxidovany, nebo uhnily. Vytahat a zandat kdyz to pude, drzej jak bejk (ruzovej konektor) . Jinak jak psali uz kabelaz v pruchodkach. Taky budu letos resit, elektrikar odhadl cca 2000Kč, ze je to strasna prace. Ale me blbnou snad vsechny dvere 😁
×
×
  • Vytvořit...