Přejít na obsah

Úprava výkonu -chip pro 2.0 TSI


Doporučené příspěvky

Úpravy výkonu pro tyto vozy nabízím včetně měření před a po úpravě, včetně diagnostiky, včetně vypnutí stop start, případně dalších bonusů. Možno upravit i DSG launch control. Hodnoty úprav jsou naprosto reálné. To znamená, že kůň změřený u mě se nerovná oslům naměřeným u konkurence. A je jedno o jakou se jedná firmu. Není třeba vyhazovat peníze za sání, výfuky atd. Rozumná úprava nevyžaduje změnu HW, a  280-350 PS na přední nápravě  je až dost i při systému VAQ. Dost z vás ještě nepochopilo, že závodní auto vypadá úplně jinak.Naopak pro běžné ježdění je úroveň jedna naprosto dostačující a doporučuji většinou především výměnu inercooleru za větší např. APR, Wagner, Holle, atd.

Pro více dotazů neváhejte zavolat.

Odkaz ke komentáři

O APR jsem vůbec nemluvil, ale když už jsi to nakousl, jejich měření je také docela sporné. Pokud na autě,  které má 365PS  / a tuto hodnotu uvádí i APR/ naměří 418PS, tak je asi něco špatně.  Točivý moment 570Nm  seděl, ale na předokolku bych řekl, že naprosto zbytečný. Plnící tlak 3,2 je taky až dost. Jsem zvědav kolik s tím dotyčný najede. 20-30 tis. neberu jako dobrý výsledek. To opravdu ukáže až čas.

A k odezvě na plyn, spíše jde o zvuk a odezvu na meziplyn, nikoliv v zátěži. To je placebo. Rozšířený vstup má vliv až u většího turba , či otevřeného výfuku/sport kat apod. Auto  ti klidně i pár jedincům změřím zdarma, jde mi o to vnést trochu pořádku. Bohužel přeměřuje i např. MAHA na Jarově i v Roztokách / nevím proč/ a všem je to jedno. V klidu změří motor pro Svět motorů 1.0TSI 99 či kolik kW.  Přitom mám tři měření z hřídele,  /příméměření /  a ani jedno nemělo víc než 91 kW, včetně měření u mně /83-89kW.

 

 

 

5aa3037b40c95_1_0TSI.jpg.ca77a74a50b1c8d562530775d508ca3e.jpg

1.0 TSI 1.jpg

Upraveno uživatelem motorpower
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

mám úpravu od Motorpowera, a potvrdím jen to výše zmíněné o jeho službách. Práce odvedena přesně tak jak má být, domluva ve všem upřímná, zcela bez problému. Jde vidět že jde o člověka který rozumí tomu co prodává a zažil. Úpravu mám už cca rok (10000km). po chipu 311PS@477NM dlouhodobá cca 11l (dostává céres). Rozhodně doporučuji poměr cena/ výkon TOP

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...