Přejít na obsah

předni svetla bez mlhovky vs s mlhovku


mazliik

Doporučené příspěvky

ahoj mam dotaz na aute mam predni s mlhovkama a chtel jsem si je vymenit z duvodu vnitrni zaslosti. Bohuzel mi prisla svetla bez mlhovek z o1 2004. da se to z myho svetla prehazet do toho noveho myslim jako kabelaz patice atd. ? nebo jdou svetla rozlepit? nebo mi jsou ty bez mlhovek na nic a jsem blb ze jsem si to neoveril :) diky za rady

Odkaz ke komentáři

Ve svetlech bez mlhovek je misto cocek jen zaslepka, takze by melo stacit jen vyriznout diru v zadni casti svetla a cocky prehodit.

Mam taky velmi pekny face svetla bez mlhovek, koupil jsem tedy face svetla s mlhovkama s tim, ze ty mlhovky prehodim do svych svetel a jak jsem napsal, melo by stacit jen vyriznout diru do zadniho deklu, aby se tam ty cocky mohly nainstalovat ??

Odkaz ke komentáři

jde to v pohode. jen je jednodussi ten konektor oddelat cely nez jen vypinovavat jeden vodic jelikoz minus maji spolecnej do jednoho pinu a muselo by se to slozite napojovat :) jinak ty novy svetla maji vlasecnice ale na to kaslu to se da vybrousit.. ty puvodni byly cely vypaleny zevnitr.. za me dobry :)

20180913_144453.jpg

20180913_142548.jpg

20180913_140710.jpg

20180913_130827.jpg

 

 

Upraveno uživatelem mazliik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...