standach Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Zdravím chlapci prosím vás nevíte jak tohle mám opravit aniž bych musel přelakovat celou střechu.nějaký dobrák se asi nudil.objevilo se mi to po umytí auta.vyřešilo by to nalepení karbonové folie černé? díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Pokud by Vám to nevadilo,tak bych tam nechal nalepit karbonovou folii :) Lakování celé střechy by bylo určitě dražší. Možná by trochu pomohl ten odstín té barvy ve spreji,ale i tak by to šlo vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Toto je bohužel u předface normální :( Jedině přelakovat.. No a nebo tu fólii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Když je to před faceliftem normální,tak co to způsobuje ? Slunce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Když je to před faceliftem normální,tak co to způsobuje ? Slunce ? to by mě taky zajímalo.měl jsem podezření že to někdo něčím polil, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Já bych to doporučil přelakovat. Nebude to stát zas o tolik víc než folie a lak je prostě lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 to by mě taky zajímalo.měl jsem podezření že to někdo něčím polil, To tak nějakým benzínem nebo něčím takovým vypadá,protože mám předfaceliftem Octu a střecha je furt krásná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tato vada se opravdu vyskytuje u předfce a většinou i metalických barev (asi špatný postup lakování???), obyč. barvy bývají v pohodě. Jinak ono stačí, aby se udělala třeba od kamínku dírka, do které se dostane voda a už to jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tak to je celkem rébus. Doufám,že mě to nepotká ! :D Mám modrou metálízu - 9460. Od kamínků mám jen trochu dodrbané zrcátka. Jinak kdo tu má před facelift octavii ? Taky jste měli kolem nádrže rez ? Jak vidím ty octavie před faceliftem tak mají korozi kolem nádrže a lemy kolem zadních kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Mám taky předface a rez kolem nádrže nemám. To mají jen octavie z roku 97-98, které neměly standartně v blatníkách plastové podběhy (já je tam mám, protože si je původní majitel při zadávání výroby připlatil). Schválně se podívej, jestli tam ty podběhy máš... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tak to je celkem rébus. Doufám,že mě to nepotká ! :D Mám modrou metálízu - 9460. Od kamínků mám jen trochu dodrbané zrcátka. Jinak kdo tu má před facelift octavii ? Taky jste měli kolem nádrže rez ? Jak vidím ty octavie před faceliftem tak mají korozi kolem nádrže a lemy kolem zadních kol. taky byla rez okolo víka nadrže ale to opravoval předchozí majitel je tam vidět jiný odstín barvy laku.ten poškozený lak se objevil až ted po umytí auta celou dobu to bylo v pohodě.postupuje to rychle a tak musím rychle něco stím udělat než se to rozloupe po celým laku.vypadá to na folii. Mám taky předface a rez kolem nádrže nemám. To mají jen octavie z roku 97-98, které neměly standartně v blatníkách plastové podběhy (já je tam mám, protože si je původní majitel při zadávání výroby připlatil). Schválně se podívej, jestli tam ty podběhy máš... ;) jo jsou tam. ty plasty jsou přidělaný každým jiným šroubkem asi co doma našel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Já měl naštěstí jen menší rez u nádrže,ale rychle jsem to vybrousil,koupil jsem sprej 9460 stříknul a je to ok :) ale teď mám další škrábanec na zadním nárazníku. Nějaký kr*tén se do mě opřel na parkovišti tak,že mi skoro sundal i zástěrku. Takové lidi bych musel liskat ! :D Majiteli příspěvku doporučuji tu karbonovou folii,ale jestli máte kde to stříknout,tak bych do toho šel spíš,ale odstínu dle tech. průkazu bych se neřídil. Barva už bude trochu vybledlá :D Jinak ty podběhy tam nemám,je to nastříkané nějakou černou sračku. Lze ty podběhy dokoupit a domontovat ? Takto vypadají ty podběhy ? - http://www.autodilyhh.cz/podbeh-plastovy-zadni-levy-octavia-1-i-combi-1u0810973 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Ty plastový podběhy se dají koupit, mrkni na http://www.cc-autodily.cz/ , určitě to tam bude mít. Já teď musím odjet, tak nemůžu hledat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tak jsem zpět a mrkl jsem se po tom podběhu a zadní jsou tyto: Originál levý a pravý: http://www.cc-autodily.cz/podbeh-plast-zadni-lev http://www.cc-autodily.cz/podbeh-plast-zadni-pr Polský levý a pravý: http://www.cc-autodily.cz/podbeh-plastovy-zadni-2 http://www.cc-autodily.cz/podbeh-plastovy-zadni-3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Já měl naštěstí jen menší rez u nádrže,ale rychle jsem to vybrousil,koupil jsem sprej 9460 stříknul a je to ok :) ale teď mám další škrábanec na zadním nárazníku. Nějaký kr*tén se do mě opřel na parkovišti tak,že mi skoro sundal i zástěrku. Takové lidi bych musel liskat ! :D Majiteli příspěvku doporučuji tu karbonovou folii,ale jestli máte kde to stříknout,tak bych do toho šel spíš,ale odstínu dle tech. průkazu bych se neřídil. Barva už bude trochu vybledlá :D Jinak ty podběhy tam nemám,je to nastříkané nějakou černou sračku. Lze ty podběhy dokoupit a domontovat ? Takto vypadají ty podběhy ? - http://www.autodilyhh.cz/podbeh-plastovy-zadni-levy-octavia-1-i-combi-1u0810973 děkuji všem za info a názory.bude tam tedy folie.jsem majitelem skvělého vozu a členem nejlepšího clubu.díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Není zač :) Jinak Konny děkuji :) vidím,že nějaký pěkný den se do toho pustím byl bych nerad kdyby mě to zrezlo ! :D Přec v 18 cti letech nemám hned na novou Octavii :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Ty podběhy jsou určitě dobrá věc, pak to u té nádrže nerezne a přední podběhy asi taky nemáš že? :) Jinak abych odpověděl i standachovi, tak tam dej folii a neřeš to, lakování střechy by tě vyšlo na cca 3000 Kč, folie na max. 1000 Kč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Přední mám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 To je dobře, tak dodělej zadní a bude to snad vpohodě, záleží jak je na tom ten plech okolo nádrže ;) PS: už jsi kontroloval zda nemáš dole za předníma podběhama u dveří bordel? Pokud jsi se ještě nedíval, tak to zkontroluj, hodně lidí to neví, že se tam drží bordel a bláto a pak ty blatníky začínají hnít (to je i můj případ, že to předchozí majitel nekontroloval, u mě už pomůže jen výměna blatníků :( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Kousek toho černého sajrajtu bylo odloupnuté tak tam bylo bahno a kousek to zrezlo,tak jsem to přetstříkal nějakým gyzdem na podvozky co mi dal tata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tak si to hlídej, aspoň 1 ročně to za těma zástěrkama čisti a kdyby to začalo víc reznout, tak to pořádně ošetři, tzn. obrousit na čistý kov a ošetřit barvou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 No musím to hlídat. Mám teprv 18 roků jak už jsem říkal a dlouho jsem musel makat abych si mohl koupit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Tak to věřím, že si to ohlídáš a tím myslím i celkový stav auta, protože sám víš, co ti to dalo práce si na ni vydělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.