madjism Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Ahojte Pánové, mám takový problém, zápatky těchto dvou tlačítek (AC, Cirkulace vzduchu) u mé octavie 2000r.v. nefungují. Nevíte jak se dá tento problém vyřešit výměnou těch paciček nebo se musí kvulí této maličkosti vyhodit celý ovladací panel? Popřípadě kde ten náhradní díl sehnat, byl bych vám moc vděčný. Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Zdravíčko, také by mě to zajímalo. Klimatizaci spustím, ale cirkulaci ne, ani když tlačítko podržím tak nezmění barvu podsvícení na oranžovou jako klima.Jak se toto dá opravit? Předem děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 otoč si čudlík na směr ofuku, taky mi to prvně nešlo, ale je to tím, že máš jinde nasměrovaný vzduch, cirkulace jde prostě jenom určitým směrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 už to fachá díky otoč si čudlík na směr ofuku, taky mi to prvně nešlo, ale je to tím, že máš jinde nasměrovaný vzduch, cirkulace jde prostě jenom určitým směrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Cirkulace nejede pokud mas ofuk na celni sklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 jj zkošel jsem to ještě včera večer nějak mi to necvaklo, jelikož to v zimě nechávam foukat hlavně na sklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.