Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Pánové byla by tu možnost natočení videa v profi kvalitě (od člena dastax) tak co vy na to ???? samozřejmě za určitý finanční polatek (dnes není nic zadarmo a je s tím velká piplačka ) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Pokud byste měli zájem, není problém něco takového podniknout a natočit... Bylo by to za nějaký rozumý peníz od každého člena, který by chtěl mít natočené auto, jelikož technika na natáčení rozhodně není nejlevnější (upřímně, řekněme že to stálo stejně jak moje RSo :P) a navíc děláme v týmu, kdy já natáčím a kamarád zase má techniku a zkušenosti se střiháním. S natáčením zatím nemáme kupu zkušeností, nicméně natočili jsme před nějakou dobou jedno krátké video za odpoledne a taky už nějaký ten rok se věnuju focení...tak nějaký fotky nebo i to video je k náhlédnutí zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4465 Houmík nadhazoval nějaké video na ukázku: a myslím že něco podobného by nebyl problém Měl by někdo zájem se někdy sejít a něco natočit? Jinak je to sice tady,ale nemyslím si, źe bychom se měli omezit pouze na OI, ale záleží na vás...můžou to být třeba i 2 různá videa nebo....no to je všechno o nápadech:) zájemci (předběžně 24. nebo 25.7.) - houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 :P jaaaa, jaaaa chciiiii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 (upraveno) chtelo by to udelat ve vice lidech treba neco jako toto: jinak ja jsem pro!!!jinak to co nahodil houmik je TOP neco takoveho by se me moc libilo!!! Upraveno Květen 28, 2010 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Jako auta pro to mate :P ale opravdu....je tady dost octavek ktere jsou krasne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 jááááááá se hlásím moje šedivka by si to zasloužila za to co s ní vyvádím :P Jsem určo pro! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Houmíkové video fakt pěkné.Nápad dobrý,ale se svojí seriovkou bych do toho asi nešel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Já jdu do toho určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Zdravím Sice to je na foru pro octavii O1 ale to by mohlo byt hodně zajímavé a docela bych chtěl vidět jak by ta naše koktička vypadala na takovém snímku.. Ale mam O2. Je možné se přidat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 ZdravímSice to je na foru pro octavii O1 ale to by mohlo byt hodně zajímavé a docela bych chtěl vidět jak by ta naše koktička vypadala na takovém snímku.. Ale mam O2. Je možné se přidat?? Né to v žádném případě určitě v tom není žádný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 a protoze ti, co maji OII, maji taky vic penez nez my chudaci s OI, tak se to jinak rozpocita potom :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 a protoze ti, co maji OII, maji taky vic penez nez my chudaci s OI, tak se to jinak rozpocita potom (jsme prostě socky¨) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 tak ja uz mam umyto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 To by se mohlo nejlepe natocit gdyz bude velkej sraz v rozkosi Jetly potrebujete naky napady uricte ih dame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Hmm, to zase nevim, tam uz je lidi hodne... ale urcite by slo tam udelat par zaberu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Já zatím záměrně do tohodle tématu víc nepsal, čekám ještě na dvě technický pomůcky k foťáku bez kterých to nenatočíme. Snad to do 1-2 týdnů bude, musím to objednat z Holandska... pak tu můžem rozvířit debaty co kdy a jak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Já zatím záměrně do tohodle tématu víc nepsal, čekám ještě na dvě technický pomůcky k foťáku bez kterých to nenatočíme. Snad to do 1-2 týdnů bude, musím to objednat z Holandska... pak tu můžem rozvířit debaty co kdy a jak ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Hmm, to zase nevim, tam uz je lidi hodne... ale urcite by slo tam udelat par zaberu ;) ;) Gdyz se to umi tak muzes udelat co hces a gde hces , ale taky by naky ambyent jako na pripad nake stare mesto bylo moc pekne pro nataceni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Nápad je to dobrej, to v každém případě. Kdo by nechtěl mít svojí káru na videu nebo profi fotkách že jo Ale za sebe taky nepatřim mezi, ty mají O II vymazlenou ;) Ale co ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 O tom to podle mě vůbec není, jestli je to vymazlený nebo ne. Přece to nejde do soutěže o nej tuzing nebo tak něco. Prostě je to video pro majitele, kteří z toho mají radost, že mají SVOJE auto na fotkách/na videu. Vůbec nesejde na tom jestli je to vytuněný nebo ne. Toť můj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 presne tak, souhlasim s Petrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 jo jo pravda pravda,taky nemám auto vytuněné,nemám kola obřích rozměrů a podvozek až na zemi,ale chci(vlastně chtěl bych) mít svoje auto zvěčněné profikem pro svoje potěšení ;) ;) Takže pokud se bude něco dít tak se hlásím pane mistr :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Jasný, já to taky nemyslel jako že když nemám supr káru, tak nemám nárok na pěkný video Určitě se se mnou může počítat. I já bych chtěl mít tu svojí černou holubici na good videu. Až se bude něco dít, klidně dejte vědět - ICQ , mail, SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 tak tak taky nemám žádnej zázrak jde o to mít nějakou vzpomínku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Koukám, že se to zatím moc nehlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 ceka se na kvalitni techniku, kterou nejsou Svycari schopni vcas dodat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 No myslim si ze to nataceni profi videa bude opravdu neco dobreho pro oct club 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Přesně jak píše houmík (on mi pomáhá překládat maily do Švýcarska ), potřebuju k tomu jednu věc, díky které se udělají krásné "plovoucí" záběry a nerozklepané záběry při natáčení za jízdy. V ČR se to nedá sehnat. Měl jsem to domluveno buď z Holandska nebo Švýcarska, ani jedni zatím nejsou schopni mi to dodat. Jednu (méně důležitou) věc jsem už nakonec z Anglie sehnal... Stojí mi na tom trochu víc projektů, které to brzí, ale pŕíští týden jsme se rozhodli do jednoho pustit i bez toho a uvidíme jak to půjde. Tak až bude hotovo, tak vám sem dám výsledné video. A doufám, že tu věc pro naše natáčení seženu co nejdříve, jdu zase urgovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Tak jsem to vyřešil trochu jistěji...vykašlal jsem se na nějaký Švýcary a Holanďany a objednal jsem to ze států. Max za týden to bude doma Takže hned jak to přijde a já otestuju, vyřešíme podrobnosti ohledně našeho natáčení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Přišlo to, Amíci byli vždy v tomhle směru spolehliví a tak i teď, dokonce v sobotu mi zazvonila pošta u baráku a přivezli to tenhle týden budu mít ale práci a budeme dělat na vlastním projektu, tak to nebude čas... Ale zkuste prosím navrhnout nějaký termín a ideální místo pro naše natáčení? Viděl bych to nejdříve od příštího týdne, tedy od týdne který začíná 12.7. Všední den? raději víkend? Odkud všichni jste? Kolik nás teda bude a kolik byste si osobně představovali cenu, kterou byste byli ochotni každej dát? P.S. cabrio asi nikdo nemáte že? Z toho by se natáčelo dobře:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.