Guest houmik Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 tak ja mam volny jen vikendy Chce to udelat nejaky seznam lidi. Peto, budes editovat svuj prvni prispevek a dopisovat tam zajemce, kteri se budou hlasit? Bylo by to asi nejprehlednejsi. takze ja se hlasim do rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Fajn...co takhle neděle 18.července předběžně? (v sobotu neee, to se jede rally vysočina ) Zájemci hlašte se, budu připisovat do svého prvního příspěvku. .... a ještě prosím vaší představu, kolik jste tak ochotni každej dát investovat do videa. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 To ja zrovna povezu pritelkyni na vlak atd, takze nebudu k dispozici co ten dalsi vikend? Mno a cena, to vubec netusim... co by sis tak predstavoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 ok...tak já se pokusím poupravit datum..ale jsou to už 3 týdny...no aspoň si to lidi zapíšou do kalendáře. Takže 24.-25. ?? Moje představa byla 500-1000Kč/auto ... dle počtu lidí protože předpokládám, źe budu muset i cestovat atd kvůli tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 to slavim s pritelkyni narozeniny skoda ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 tak týden potom? víte co je nejhořší? Že přes léto se nedohodnem To je každej někde fuč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 tak týden potom? víte co je nejhořší? Že přes léto se nedohodnem To je každej někde fuč no prave ale na me ohledy neberte nejak to udelejte a bud budu moci nebo ne.. nechame to osudu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 tak týden potom? víte co je nejhořší? Že přes léto se nedohodnem To je každej někde fuč Kolegáčku odkud jsi? Ani jeden termín mi nevyhovuje,ale pokud se dohodneme tak přijedu já za tebou ať to nekomplikujeme! Hlásím se obouruč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Já jsem jihočech :-) -> Jindřichův Hradec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Já jsem jihočech :-) -> Jindřichův Hradec No Praha není tak daleko najdu nějaký termín písnu ti SZ a nějak se dohodneme. Jezdím na Táborsko na chalupu tak si udělám s přítulí projíždku. sámo že rozhodující slovo máš ty!!!!!Díkes Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 no_jestli_se_do_konce_tydne_neprihlasi_aspon_10_lidi,tak_se_na_to_muzeme_vykasla t...sorry_za_ty_carky,ale_jsem_na_pc,kde_nejde_mezernik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Pokud to takhle nevyjde, pak pro ty, kteří budou chtít zbyde jediná možnost a to, že se dohodneme a každému zájemci se natočí auto zvlášť. Cenu stanovíme na symbolických 1000 Kč + náklady (kdybych někam musel dojet) přičemž v té ceně by bylo že bychom 1-2 hodiny natáčeli a přitom udělali i nějaké fotky. takže byste z toho měli jak video, tak fotky a to jenom svého auta. Já bohužel neumím střihat, takže bych to musel dát ještě kamarádovi ať to sestřihá a taky bych mu za to musel nějaký peníze dát. normální focení bych za takovéto peníze nikdy neuskutečnil, ale dělám to zatím protože mě fotit auta baví a chytám zkušenoti, tak aby mi to alespoň trochu pokrylo tu práci a hlavně opotřebení opravdu, ale opravdu drahé techniky. Moje fotky auta jste určitě viděli, takže víte co můžete očekávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Pokud to takhle nevyjde, pak pro ty, kteří budou chtít zbyde jediná možnost a to, že se dohodneme a každému zájemci se natočí auto zvlášť.Cenu stanovíme na symbolických 1000 Kč + náklady (kdybych někam musel dojet) přičemž v té ceně by bylo že bychom 1-2 hodiny natáčeli a přitom udělali i nějaké fotky. takže byste z toho měli jak video, tak fotky a to jenom svého auta. Já bohužel neumím střihat, takže bych to musel dát ještě kamarádovi ať to sestřihá a taky bych mu za to musel nějaký peníze dát. normální focení bych za takovéto peníze nikdy neuskutečnil, ale dělám to zatím protože mě fotit auta baví a chytám zkušenoti, tak aby mi to alespoň trochu pokrylo tu práci a hlavně opotřebení opravdu, ale opravdu drahé techniky. Moje fotky auta jste určitě viděli, takže víte co můžete očekávat. V poho a chápu že když budu sám tak cena vyskočí, kolekgo jak jsi na tom v neděli 1.8? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 To mám zatím volno a nemělo by do toho nic vlítnout pakliže doma nebudou moc tlačit, že musíme jet na dovolenou a že přes ten termín nejede vlak. I to se může stát a tak to u nás chodí :lool: ...a nebo určitě budu přes léto někdy v Praze a mělo by v tom být možná i několikadenní focení po různých Pražských lokacích. To mi klient sice říkal, že odemně bude chtít, ale zatím neposlal bližší informace....takže určitě by mohla být možnost třeba i něčeho v Praze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 To mám zatím volno a nemělo by do toho nic vlítnout pakliže doma nebudou moc tlačit, že musíme jet na dovolenou a že přes ten termín nejede vlak. I to se může stát a tak to u nás chodí :lool: ...a nebo určitě budu přes léto někdy v Praze a mělo by v tom být možná i několikadenní focení po různých Pražských lokacích. To mi klient sice říkal, že odemně bude chtít, ale zatím neposlal bližší informace....takže určitě by mohla být možnost třeba i něčeho v Praze. OK dovča a rodina má sámo přednost,ale pokud to půjde tak já bych si udělal výlet za tebou toho 1.8 a jestli se dostaneš do Práglu tak cinkni 775318433 a nějak se domluvíme! Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Mám dalšího adepta Šterny taky by do toho šel!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Taky Pražák? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Taky Pražák? :P JJ taky pražák a děláme spolu v práci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 (upraveno) Taky Pražák? :o jj a jěště pracujem na stejným místě Sakra Mišáku si mě předběh :P Upraveno Červenec 5, 2010 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 No jsem dobre rikal ze to bude nejlepsi gdyz bude sraz v rozkose :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 no jak to tak sleduju, tak se asi domluvim s Petrem taky extra a bude to. Pulka lidi mela jen velky oci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Tak budete natacit nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 no jak to tak sleduju, tak se asi domluvim s Petrem taky extra a bude to. Pulka lidi mela jen velky oci No já mám určo zájem a pokud by ti nevadila přítomnost moje a mé šedivky tak to nějak domluvíme společně a já asi dotáhnu i Šternyho ale za sebe jdu do toho na 100%. Já bych nejraději toho 1.8 je to neděle.Co ty na to kolego? A hlavně co na to pan mistr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Já vám zkusim natočit nějakou rychlovku svýho auta, co říkáte? Je sice špinavý, ale...já jsem tááááááááááák línej to mejt. Zítra bych měl mít čas, tak se na to k večeru vrhnu, až bude hezký světlo a něco zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Tak ju kolego,neváhej a toč a jestli to vše klapne tak já budu tak šťastnéééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Včera v podvečer jsem měl 30 minut čas, vyrazil jsem tedy kousíček za město a udělal pár rychlých záběrů jen stojícího auta, žádné za jízdy... Ještě večer jsem to sestřihal a přes noc nechal vyrenderovat. Ve střihání jsem opravdový nováček, to vždy střihá kámoš, kterej s tím má mnohem víc zkušeností, ale teď jsem ho tím nechtěl zatěžovat, tak jsem si to vyzkoušel sám. A z toho pramení i to, že se omlouvám, že jsem blbec při tomhle videu zapomněl vypnout zvuky z pozadí. Jednou je tam slyšet jak projíždí nějaký skůtr okolo. Jenže kdybych to chtěl opravit,tak render další 3 hodiny a hrozná doba než se to nahraje na youtube a teď musím do práce...kdyžtak časem to opravím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 klobouk dolů Peťo, na to že si to dělal jen tak na ukázku je to špičkovní (i přes ty mouchy) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Móóóóóc gůůůůůůůůůůůůůůůt :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 ja muzu jedine v nedeli teda :D jinak jsem v praci... ale toho 1.8. by to asi slo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 ja muzu jedine v nedeli teda :D jinak jsem v praci... ale toho 1.8. by to asi slo :( Super tak to domluvíme a pokud by to vyhovovalo všem zůčastněným tak 1.8 na to můžeme vlítnout. !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.