John Chipsa Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Hezký video.... :lool: Ikdyž takové líné :-D ale neeee, fakt hezký... já bych do toho klidně šel taky, ale až po snížení + kol a hlavně ten bouchlej blatník...no :-( tak snad někdy příště PS: Klidně i s jízdou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Pane kolego pokud ti bude 1.8 vyhovovat tak mi dej vědět kam mám dojet. přes SZ nebo 775318433. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj, zatím s 1.8. nemám problém a ani by mi tam nic vlítnout nemělo :-) Pokusím nějak zapřemýšlet na místě. nějaké záběry by se daly natočit tam, kde jsem natáčel já, třeba by nás pustili na chviličku i na letiště a nevím co ještě. Budeš jenom ty nebo víc? Pokud sám, tak nevím jestli bychom zvládli nějaké video i za jízdy :angry:/ Mám jen dvě ruce a dvě nohy Jinak místo : Jindřichův Hradec (nebo blízké okolí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj, zatím s 1.8. nemám problém a ani by mi tam nic vlítnout nemělo :-) Pokusím nějak zapřemýšlet na místě. nějaké záběry by se daly natočit tam, kde jsem natáčel já, třeba by nás pustili na chviličku i na letiště a nevím co ještě. Budeš jenom ty nebo víc? Pokud sám, tak nevím jestli bychom zvládli nějaké video i za jízdy :)/ Mám jen dvě ruce a dvě nohy Jinak místo : Jindřichův Hradec (nebo blízké okolí) Ok pokud by klaplo to letiště bylo by to žůůůůůžo!!! Zlanařím ještě Šternyho nebo někoho jako řidiče přivezu,když už tě budu otravovat tak se vším Já jedu od 26 do 31 na dovču ale 1.8 už jsem doma tak přifrčím.Pokud by ti to nevadilo tak mi prosím písni na mobil ať mám na tebe tel nevím jaký budu mít na dovče přístup na net. Díkes Michal 775318433 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 ja muzu jedine v nedeli teda jinak jsem v praci... ale toho 1.8. by to asi slo Taky bych do toho šel ten termín je gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Taky bych do toho šel ten termín je gut No supééér další pán na holení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Kolik nas bude? prijel by i Houmik? Bych mohl zkusit domluvit nejak to letiste J.Hradec, zda by nas tam pustili. Budou litat kdyz je nedele, ale rolovací drahu by nam mohli snad nechat na chvilku. Nebo auta postavit pred hangar, pred vez atd... Michale, napisu ti SMS nekdy k veceru, abys mel moje cislo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Kolik nas bude? prijel by i Houmik? Bych mohl zkusit domluvit nejak to letiste J.Hradec, zda by nas tam pustili. Budou litat kdyz je nedele, ale rolovací drahu by nam mohli snad nechat na chvilku. Nebo auta postavit pred hangar, pred vez atd... Michale, napisu ti SMS nekdy k veceru, abys mel moje cislo. Super písni. Já jsem až do 01hod v robotě tak v pohodě. M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 tak ja 1.8. nemuzu... mam domluvenou vymenu podvozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 tak ja 1.8. nemuzu... mam domluvenou vymenu podvozku :lool: Není nad to po ránu brzo vyměnit podvozek, přez poledne to projet a odpoledne a k večeru hned natočit videjko s pořádně pekelně sešroubovaným autem... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Přesně tak :) No uvidíme jak to dopadne... já teď ještě dosestavuju pořádnou PC konfiguraci abych pak u toho střihání nezestárnul :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Přesně tak :) No uvidíme jak to dopadne... já teď ještě dosestavuju pořádnou PC konfiguraci abych pak u toho střihání nezestárnul :) Sestavuj,sestavuj pane :lool: já přijedu určitě teda pokud budeš mít čásek ty! Ještě se ti ozvu přes sms a domluvíme kde a v kolik, ano pane mistr? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Čas mít budu snad kdykoliv v tu neděli. Snad nám nějak vyjde to počasí. Přijedeš sám? Kdyžtak bychom to udělali bez těch záběrů za jízdy (z jednoho auta natáčet druhý)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Čas mít budu snad kdykoliv v tu neděli. Snad nám nějak vyjde to počasí. Přijedeš sám? Kdyžtak bychom to udělali bez těch záběrů za jízdy (z jednoho auta natáčet druhý)... JJ jak to tak vypadá tak sám,nebo o někom víš,kdo by jel? Já přijedu určitě ale pokud by se našel jiný termín kde by nás bylo víc tak to klídně přesuneme. Promysli to a písneme si. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Je to na tobě, alespoň budeš na videu sám a žádnej jinej oktáviák se ti tam nebude cpát :) Já čas mám a aspoň to zmáknem a bude hotovo než kdo ví kdy by se domluvilo další. Ale říkám, je to na tobě :-) pokud bychom fakt chtěli pár záběrů za jízdy, zkusil bych říct třeba bráchovi, pokud bude doma, aby řídil druhý auto z kterýho bych natáčel. Ale nevím jestli by se z toho byly nějaký dobrý záběry na normální okresce, kde ty auta jsou blízko u sebe když jedou vedle sebe, musím promyslet, ale každopádně se to dá natočit bez toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Ale taky to hce atraktivni lokace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 V pohodě záběry za jízdy nejsou potřeba,přijedu v neděli před polednem a až se budu blížit k JH tak ti cinknu a řekneš mi kam mám přijet,souhlas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Hele bejkové nechcete to nechát někdy na SRPEN? Já už budu mít nové kola + opravenej nárazník a rád bych se přidal....... :-) Možná i snížení.... bude a měl bych fakt zájem, byla by to BOMBAAAA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Hele bejkové nechcete to nechát někdy na SRPEN? Já už budu mít nové kola + opravenej nárazník a rád bych se přidal....... :-) Možná i snížení.... bude a měl bych fakt zájem, byla by to BOMBAAAA :) Hele pokud mne nevyšplouchneš ;) tak mne to je jednoa možná by to bylo i lepší když nás tam bude víc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Hele je to na vás. Jestli chceš jindy, uvidíme co se dá dělat. Jestli chceš teď v neděli, tak to natočíme v neděli...... Ještě by byla možnost na sraz v Rozkoši, že bych zajel kdyby byl u vás opravdu větší zájem lidí...jenomže na sobotu 4.9. už mám domluvené jiné natáčení cyklozávodů... edit: jo a taky v sobotu 4.9. fotím svatbu. To jsem zvědavej jak to všechno zkombinuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) Hele je to na vás. Jestli chceš jindy, uvidíme co se dá dělat. Jestli chceš teď v neděli, tak to natočíme v neděli...... Ještě by byla možnost na sraz v Rozkoši, že bych zajel kdyby byl u vás opravdu větší zájem lidí...jenomže na sobotu 4.9. už mám domluvené jiné natáčení cyklozávodů... edit: jo a taky v sobotu 4.9. fotím svatbu. To jsem zvědavej jak to všechno zkombinuju :) čaues, video a foto super, fakt Tě obdivuju. Měl bych o to též určo zájem, JH mi nevadí, bydlím hned pod Prahou na jihu, takže pro mě kousek. Ale hodil by se mi víkend 28-29.8, protože potřebuji dát ještě lišty do barvy a teprve za 14 dni mi přijde snížení. Ta cena se mi zdá být velice rozumná. A možná kdyby Vám to nevadilo vzal bych tátu má oktu, ale asi by jel na motorce (Suzuki Hayabusa 1300 GSXR), aby nás bylo víc. Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem Noac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Díky, jsem rád že se líbí. Video je pro mě neprozkoumaná oblast a chci v tom pevně pokračovat. Přemýšlel jsem o tom jak udělat to natáčení a nějak tak jsem si v hlavě srovnal, že bude těžké se sejít a dělat videa kde budou 2-3 auta a třeba víckrát. Můj návrh by byl, že bych každému udělal video a fotky ZVLÁŠŤ (cena jak jsem psal video + foto 1000 Kč když přijedete). Pokud byste chtěli i něco společného, zkusím jestli bych nemohl přijet na velký sraz do Rozkoše jakmile dofotím ten den svatbu (pokud se dokážu utrhnout, ale i tak bych dorazil nejdřív v pět) a někdy odpoledne že bychom natočili SPOLEČNÉ video, které by ti, které budu natáčet samostatně, měli nějak znatelně zvýhodněno a kdo by se chtěl přidat z těch, kterým jsem video nedělal, tak bych si od něj pár korun navíc vzal. Ta cena by byla nižší, protože by bylo aut dohromady víc a bylo by z toho jedno ucelené video. A myslím že by mělo zájem víc lidí než jen OI :-) Tam na ten sraz mi jde hlavně o to, aby se mi zaplatily ty náklady (jen 1000-1500 dám za cestu) + trochu navíc za tu práci. Hlavně by se to odvíjelo podle počtu lidí, když by v Rozkoši chtěli natočit auto 3 lidi aby z toho byl 10ti minutový klip, tak to bude jiný než když 30 lidí řekne, že dohromady uděláme něco 10ti minutového. Jinak s tím nemám problém... Nechci na tom nikterak extra vydělávat, ale chápejte, že technika na focení a natáčení je dražší jak moje RSo :) co říkáte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Myslím, že je to good. Akorát nevím zda na sraz pojedu, protože mám nevyspitatelnou práci a kolega, kterýmu bych to mohl hodit na hrb jede na dovolenou. Tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Živočich7007 :D neboj, na Tobě si smlsnu :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Živočich7007 :D neboj, na Tobě si smlsnu :) Tak kámo u Petra jsem to na tuto neděli zrušil,tímto se ještě jednou moc omluvuji,tak koukej dát auto do pucu , nadhoď nějakej termín a dohodnem se s petrem(dastax)jak mu to bude vyhovovat,souhlas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 souhlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Tak chlapci, máme tu něco nového: http://blog.komarek.me/2010/08/11/bmw-e36-320i-cabrio-video/ doporučuji přečíst článek a kouknout na obě videa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Dobrá práce, jako vždycky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 :) :) :) The best !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 petr: video s BMW je super :) . Mohl by jsi napsat jaký skla jsi použil při točení a taky s jakým stabilizátorem? Na jedom záběru je vidět ve stínu, vypadá podobně jako flycam... Doma se taky zabýváme točením tak by mě to zajímalo :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.