Přejít na obsah

Možnost natočení videa v profi kvalitě (dastax)

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Ahoj, zatím s 1.8. nemám problém a ani by mi tam nic vlítnout nemělo :-)

Pokusím nějak zapřemýšlet na místě. nějaké záběry by se daly natočit tam, kde jsem natáčel já, třeba by nás pustili na chviličku i na letiště a nevím co ještě. Budeš jenom ty nebo víc? Pokud sám, tak nevím jestli bychom zvládli nějaké video i za jízdy :angry:/ Mám jen dvě ruce a dvě nohy :angry:

Jinak místo : Jindřichův Hradec (nebo blízké okolí)

Odkaz ke komentáři
Ahoj, zatím s 1.8. nemám problém a ani by mi tam nic vlítnout nemělo :-)

Pokusím nějak zapřemýšlet na místě. nějaké záběry by se daly natočit tam, kde jsem natáčel já, třeba by nás pustili na chviličku i na letiště a nevím co ještě. Budeš jenom ty nebo víc? Pokud sám, tak nevím jestli bychom zvládli nějaké video i za jízdy :)/ Mám jen dvě ruce a dvě nohy :lol:

Jinak místo : Jindřichův Hradec (nebo blízké okolí)

Ok pokud by klaplo to letiště bylo by to žůůůůůžo!!! Zlanařím ještě Šternyho nebo někoho jako řidiče přivezu,když už tě budu otravovat tak se vším :blink::wub: Já jedu od 26 do 31 na dovču ale 1.8 už jsem doma tak přifrčím.Pokud by ti to nevadilo tak mi prosím písni na mobil ať mám na tebe tel nevím jaký budu mít na dovče přístup na net. Díkes Michal 775318433

Odkaz ke komentáři
Kolik nas bude? prijel by i Houmik? Bych mohl zkusit domluvit nejak to letiste J.Hradec, zda by nas tam pustili. Budou litat kdyz je nedele, ale rolovací drahu by nam mohli snad nechat na chvilku. Nebo auta postavit pred hangar, pred vez atd...

Michale, napisu ti SMS nekdy k veceru, abys mel moje cislo.

Super písni. Já jsem až do 01hod v robotě tak v pohodě. M

Odkaz ke komentáři
Čas mít budu snad kdykoliv v tu neděli. Snad nám nějak vyjde to počasí.

Přijedeš sám? Kdyžtak bychom to udělali bez těch záběrů za jízdy (z jednoho auta natáčet druhý)...

JJ jak to tak vypadá tak sám,nebo o někom víš,kdo by jel? Já přijedu určitě ale pokud by se našel jiný termín kde by nás bylo víc tak to klídně přesuneme. Promysli to a písneme si.

Odkaz ke komentáři

Je to na tobě, alespoň budeš na videu sám a žádnej jinej oktáviák se ti tam nebude cpát :)

Já čas mám a aspoň to zmáknem a bude hotovo než kdo ví kdy by se domluvilo další. Ale říkám, je to na tobě :-)

pokud bychom fakt chtěli pár záběrů za jízdy, zkusil bych říct třeba bráchovi, pokud bude doma, aby řídil druhý auto z kterýho bych natáčel. Ale nevím jestli by se z toho byly nějaký dobrý záběry na normální okresce, kde ty auta jsou blízko u sebe když jedou vedle sebe, musím promyslet, ale každopádně se to dá natočit bez toho :palec:

Odkaz ke komentáři

Hele je to na vás. Jestli chceš jindy, uvidíme co se dá dělat. Jestli chceš teď v neděli, tak to natočíme v neděli......

Ještě by byla možnost na sraz v Rozkoši, že bych zajel kdyby byl u vás opravdu větší zájem lidí...jenomže na sobotu 4.9. už mám domluvené jiné natáčení cyklozávodů...

edit: jo a taky v sobotu 4.9. fotím svatbu. To jsem zvědavej jak to všechno zkombinuju :)

Odkaz ke komentáři
Hele je to na vás. Jestli chceš jindy, uvidíme co se dá dělat. Jestli chceš teď v neděli, tak to natočíme v neděli......

Ještě by byla možnost na sraz v Rozkoši, že bych zajel kdyby byl u vás opravdu větší zájem lidí...jenomže na sobotu 4.9. už mám domluvené jiné natáčení cyklozávodů...

edit: jo a taky v sobotu 4.9. fotím svatbu. To jsem zvědavej jak to všechno zkombinuju :)

čaues,

video a foto super, fakt Tě obdivuju. Měl bych o to též určo zájem, JH mi nevadí, bydlím hned pod Prahou na jihu, takže pro mě kousek. Ale hodil by se mi víkend 28-29.8, protože potřebuji dát ještě lišty do barvy a teprve za 14 dni mi přijde snížení. Ta cena se mi zdá být velice rozumná. A možná kdyby Vám to nevadilo vzal bych tátu má oktu, ale asi by jel na motorce (Suzuki Hayabusa 1300 GSXR), aby nás bylo víc.

Upraveno uživatelem Noac
Odkaz ke komentáři

Díky, jsem rád že se líbí. Video je pro mě neprozkoumaná oblast a chci v tom pevně pokračovat.

Přemýšlel jsem o tom jak udělat to natáčení a nějak tak jsem si v hlavě srovnal, že bude těžké se sejít a dělat videa kde budou 2-3 auta a třeba víckrát.

Můj návrh by byl, že bych každému udělal video a fotky ZVLÁŠŤ (cena jak jsem psal video + foto 1000 Kč když přijedete).

Pokud byste chtěli i něco společného, zkusím jestli bych nemohl přijet na velký sraz do Rozkoše jakmile dofotím ten den svatbu (pokud se dokážu utrhnout, ale i tak bych dorazil nejdřív v pět) a někdy odpoledne že bychom natočili SPOLEČNÉ video, které by ti, které budu natáčet samostatně, měli nějak znatelně zvýhodněno a kdo by se chtěl přidat z těch, kterým jsem video nedělal, tak bych si od něj pár korun navíc vzal. Ta cena by byla nižší, protože by bylo aut dohromady víc a bylo by z toho jedno ucelené video. A myslím že by mělo zájem víc lidí než jen OI :-) Tam na ten sraz mi jde hlavně o to, aby se mi zaplatily ty náklady (jen 1000-1500 dám za cestu) + trochu navíc za tu práci. Hlavně by se to odvíjelo podle počtu lidí, když by v Rozkoši chtěli natočit auto 3 lidi aby z toho byl 10ti minutový klip, tak to bude jiný než když 30 lidí řekne, že dohromady uděláme něco 10ti minutového. Jinak s tím nemám problém...

Nechci na tom nikterak extra vydělávat, ale chápejte, že technika na focení a natáčení je dražší jak moje RSo :)

co říkáte?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...