buml Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 (upraveno) Dle aktualne.cz se sjede posledni OI z linky ve Vrchlabi 12.11.10 tedy konci po 14ti letech a to predevsim kvuli emisnim narizenim EU. http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=675701 EDIT > Koukam na stranky Skoda auto a uz zbyl jen odkaz Octavia Tour, ale ten vede na neexiastujici stranky. Ani v konfiguratoru uz neni, takze to vypada, ze az do toho 12.11. maj nabrany zakazky a uz novy neberou. Upraveno Srpen 27, 2010 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Jednou ten konec přijít musel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 (upraveno) njn je to tak, ale stejne mi je smutno :) ! OI zmenila pohlad obycajnych ludi aj odbornikov na znacku Skoda doma aj vonku, dostala ju na svetovy trh, na okruhy aj do wrc a inych zavodov a neurobila znacke hambu!!!!! :lool: ! No a prejdite si v hlave ci uz aktualnu alebo predosle(94+) ponuky modelov skoda a zistite ci sa take nieco da povedat o inych modeloch!? Asi nie, takze sa nebojim OI nazvat najuspesnejsim modelom ktory skoda od vstupu VW vyrobila. Ja jazdim vo vela autach, hlavne koncern VW, ale stejne sa najlepsie citim za volantom svojej mierne otlcenej OI s dnes uz historickym motorom 1.6 AEE :smich: , a hoci s AEE nebudem navzdy, s OI planujem byt este dlho a budem si to uzivat :) ! Upraveno Srpen 28, 2010 uživatelem Giancarlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Souhlasím.... O1 má své kouzlo a vždy ho mít bude... máme sice O2 ale měl jsem to štěstí se setkat s O1 a vyzkoušet některé modely s různými motory. O1 změnila dějiny škodovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 uz to mam v kalendari... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 O1 jsem tu čest mít měl a rád na ní vzpomínám najela si svých 200tis bez problému což se o mé O2 říct nedá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Tak tak taky jsem měl tu čest najet s svou OI 300tis km a nikdy mě nenechala ve štychu jsem zvědavej jestli tohle zvládno moje OII také tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 asi bysme to meli zapit a polit nejaky OI na srazu :) nebo poslat do kvasin nejaky OC blahoprani nebo neco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 asi bysme to meli zapit a polit nejaky OI na srazu nebo poslat do kvasin nejaky OC blahoprani nebo neco poslal bych jim tam poděkování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 nj ale jakou formou? :) to by chtelo neco ftipnyho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Pecka by bolo byt pri tom ked bude posledna schadzat z pasu ;) Sakra to pretecie na zraze vela alkoholu :D , a ja tam zas nebudem :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 to by bylo ale to vidim dost blede :) ale mohli bychom jim polsat nejakou dekovnou plaketu OC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 no jasan souhlas - poslal bych jim neco dekovnyho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 to by bylo ale to vidim dost blede ;) ale mohli bychom jim polsat nejakou dekovnou plaketu OC :) alebo skor oni nam :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 (upraveno) bylo by třeba peckovní být u výroby poslední OI s tím že by budoucí majitel měl čestné členství, my jako OC bysme třeba udělali fotoserial jak vznikl poslední kus pokud by to samo dovolili... :) a předali jim nějakou dekovnou cenu nějakej "diplom / poděkování" Upraveno Srpen 30, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 nechat vyrobit dort v podobe OI :) neco urcite vymyslime, klidne se na tom podilim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 tak to odhlasujem co se necha udelat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Poslední kus jde taky k zákazníkovi? Nebo si ho treba nechaji na vystavu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 urobte na zraze OC velke foto vsetkych aut a poslite im to :) alebo toho 12.11. dojdeme vsetci sa na tu poslednu pozriet :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 jirka3: Úplne posledná vyrobená v CZ na 100% skončí v múzeu! Ten nápad nejak využiť na propagáciu klubu ten posledný deň výroby by stál za to, len neviem, ako sa bude dať dostať priamo k výrobe a hlavne, spraviť tam nejaké fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 veľa ľudí tu má kontakty v MB, prečo ich nevyužiť týmto spôsobom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Ono jedno jsou kontakty a to druhé je focení na výrobní lince ,ale jinak dobrej nápad taky jsem pro nějaké poděkování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 (upraveno) s tím focením by to bylo těžký no, ale myslel jsem že bylo hezkým věrným zákazníkům trochu ukázat jak vznikala tahle škodovka :) Upraveno Srpen 31, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 a co teda tam callnout rict co jsme o co nam jde jestli nemaji tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 jo, ved to mam na mysli. OC je najvacsi skodovacky klub, ktory sa orientuje na nejaky novodoby model a svojim posobenim vlastne robime dobre meno znacke. No chcelo by to poslat mail do skodovky, opisat nas klub a spytat sa, ci by teda bola mozna nejaka ta akcia pri prilezitosti skoncenia vyroby OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Jsem jednoznačně pro každou akci. Kdyby něco, tak přiložím ruku k dílu Bohužel ale ve fabrice nikoho neznám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 (upraveno) Hele a co tak zorganizovat jakousi "spanilou jízdu" octavií? Prostě takový "auto průvod" v den ukončení výroby na více místech v republice. Blbý je akorát ten listopad...počasí asi bude na draka... Ale víte co tím myslím. Třeba by jeden z těch "průvodů" mohl vést jakousi plaketu,diplom,... a předat ho v Boleslavi.....hm? Co vy na to? :) Složíme hlavy dohromady? :) Upraveno Srpen 31, 2010 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 kdyby se to zorganizovalo neco podobnyho, tak bych do toho sel :) spanila jizda v kazdym kraji, to by byl mazec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 To by bylo hustý a stylový udělat spanilou jízdu. Dobrý by to bylo třeba z Mladé Boleslavi do Vrchlabí nebo naopak z Vrchlabí do Bolky a tam jim něco předat a poděkovat :) To by určitě točila i TV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 to není vůůůbec špatnej nápad... sakra proč mám dvojku :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.