Přejít na obsah

divix

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

divix's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj kluci, chtěl jsem se zeptat jestli jde nakódovat CH a LH na moji Octu 2 řada 2011/5 je tam elektrika fl .Jde mě i corner ale maxi-dot ani senzor nemám.Musím sehnat nějakou jinou ŘJ?
  2. Ahoj draci,tak jsem si ty příspěvky přečetl a jsem taky na rozpacích jestli toho Columbuse neprodat.Má mě ho teď kamarád namontovat a úplně se děsím návratům k mému autu. Takovou radost jsem z něho měl ,ale teď fakt nevím... Kupoval jsem ho na Bazošu, tak to mě pojišťovna asi nic nedá kdyby mě ho ukradli,i když mám havarijko. No ještě uvidím.
  3. Pěkný, těch pásků mám doma několik metrů a to mě nenapadlo.
  4. To jsem měl tak v Alfě(budiš ji silnice lehká i s novým majitelem)a svítilo to suprově.Pásky buď 12,5cm nebo 25cm 5000K.
  5. Ahoj posílal jsem ti SZ nevím zda došla?
  6. Já tam CAN BUSKY sufitky ledky mám a stejně to ukazuje chybu,bud koupit nějaky dražší nebo tam dát odpory a nebo se na to fakt vy...
  7. Mám Tourku FL elektrika,ale proč bych tam měl dát menší odpor,ikdyž to problém nebude.A vy tam ledky nemáte?
  8. Tak jsem to dnes zkoušel a výsledek, musím dát na každou ledku v RZ ty odpory pak to chybu nehlásí.Chtěl bych to zkusit dát na společný přívod RZ, ale to bych musel rozdělat asi tapec.To samé mě čeká i v parkovačkách.Škoda :(
  9. Aha taky to mě napadlo, hned zítra to zkusím,dík za tip.Mám tam těch 90 ohmů na 10Wattů.Nevím co máš přesně za Maxidon,ale já ji kupoval před 2 měsíci a mám stejny počítač jak kámoš co bral TSI 1,2 Primu FL ve stejný den.Na displey nic neukazuje,která je prasklá asi máš lepší výbavu,ale dík za radu zkusím to.
  10. Já jsem tu odporu dal jak na jednu tak druhou Ledku ale vystraha na palubovce pořád svítila.A ještě mám i v parkovačkách ledky,tam asi budu muset dát odpory taky,že?
  11. Jo já chtěl najít přívod k oběma žárovkám a dát paralerně odpory,ale káždá žárovka má svůj přívod a ten mizí někde pod tapecem,no ještě se na to musím podívat(nebo na každou ledku dát odpory samostatně)?Někde jsem tu propojku viděl na foru ,ale nemůžu to najít.
  12. Kajmane jsi takovej kutil,nevíš jak se dostanu k drátům od zadních světýlek na SPZce,dával jsem tam ledky (svítí chyby)a chci tam dát ty odpory,ale nevím presně kam.Jestli rozdělat tapec? Dík za radu.
  13. divix

    volant

    Díky za info
×
×
  • Vytvořit...