Přejít na obsah

groubr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

groubr's Achievements

0

Popularita

  1. No nic odpovím si sám, po nakodování kamera stále nefunguje. Zapojená je správně takže je asi chyba v kabeláži nebo v redukci.
  2. Ahoj pomohl by mi někdo aktivovat přes VCDS kameru na Octavia 3 FL radio amundsen? Jedná se přesně o tuto kameru. Najde se někdo v okolí Opavy nebo Ostravy s diagnostikou? kamera je namontovaná a zapojená. Jedná se o tuto kameru : https://es.aliexpress.com/item/4000230897829.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.69082e0elDTQ7h přesně tento typ montáž i kodování na videu zde:
  3. Ahoj pomohla výměna startéru? Mám úplně stejný problém po výměně spojkové sady.
  4. Tak pokud by sundali řemen alternátoru a dál by byl slyšet stejný zvuk, tak by byl klimakompresor ok. Klimakompresor by žádnou závadu neměl udělat.
  5. Tak tohle je jiný zvuk než jsem měl já u té vodní pumpy, klidně by to mohl být i klimakompresor, ale je to jen můj tip.
  6. Měl jsem úplně stejný problém, stejný motor 1,9tdi po výměně rozvodů šel slyšet na volnoběh pračkovitý zvuk z pravé strany . Byl jsem z toho na nervy, nechal jsem znovu rozebrat rozvody to nepomohlo. Nakonec jsem zjisti, že při výměně rozvodů mně dal mechanik nové vodní čerpadlo s kovovou vrtulí (je kvalitnější) a tohle čerpadlo dělalo tento zvuk. Je sice kvalitnější, ale já si nakonec objednal nové čerpadlo s klasickou plastovou vrtulí a po třetí nechal rozebrat rozvody. Dal jsem tam tu další pumpu a od té doby klid. Kupoval jsem tento díl : https://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-s-tesn-2 Ale jak říkám, jde jen o hluk, člověka to ale začně štvát a při každém stání na volnoběh to pozoruje. Přidávám ještě video jak mi chrčela tam pumpa s kovovým čerpadlem : a tady další video po výměně originálního čerpadla s plastovou vrtulí :
  7. Děkuji za informace. Takže chápu to tak, že když koupím celý komplet face senzory se svazkem repráčkama a face jednotkou a budu mít gateway L ,P,Q,S,AA,AD tak mi pujdou zobrazit i na radiu. Pokud bych ale měl jinou starší gateway tak mi na ném radiu STREAM se to zobrazovat nebude ale zvukový signal senzoru bude fungovat?
  8. Zdravím Vás. Měl bych dotaz. Chci si nechat dodělat zadní parkovací asistent na Octavia II 5/2007. Mám dobrou nabídku na koupi face i před face senzorů i s jednotkou a kabeláží. Na autě z výroby parkováky nebyly. Zadní nárazník mám facelift tak bych chtěl koupit i face parkováky. Nevíte zda při koupi FL budu muset ještě něco měnit? Nebo bude pro mě lepší si koupit senzory před FL?
  9. Ahoj mám problém hned po výměně rozvodů, řemenice alternátoru a klínového řemene a vodní pumpy se ozývá tento šustivý zvuk : Myslíte, že to dělá vodní pumpa? Vím že před výměnou tohle určitě nedělalo. Mám po výměně najeto 350 km tak se chci zeptat jestli Vám to taky nekomu začalo dělat? Octavia II 1.9 tdi 150 tis km
  10. groubr

    Vůle v řízení

    Tak mi v servisu zjistili uplně stejný problém v hřebenu a musí se tedy vyměnit celé řízení. Auto mi také začalo plavat a ozývají se divné zvuky při přejíždení nerovností. Všechny čepy a stabilizační tyčky jsou také vpořádku, ale mám hrozné vůle v řízení u volantu. Už jsem tedy zakoupil nový kompletní řízení. Sehnal jsem ho v Pardubické prodejně originál nové: http://www.amd-autodily.cz/rizeni-razeni-pedalove-ustroji/rizeni-kompletni-s-cepama-4-diry.html Ted už jen uvažuji jestli to nechat vyměnit v originálním servise nebo to nechat někomu jinde v Praze. Škoda Octavia II 1.9 tdi 2007 bxe najeto 143 tis. km
  11. groubr

    jak na to

    http://www.ulozto.cz/xyGwvBk/dilenska-prirucka-skoda-octavia-ii-rar
  12. Mohu dát do Octavia 2 1,9 TDI 77 kw tento olejový filtr ? Rok výroby auta je 2010. http://www.amd-autodily.cz/motor/olejovy-filtr-vlozka.html
×
×
  • Vytvořit...