Přejít na obsah

karlosdemonos

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

karlosdemonos's Achievements

0

Popularita

  1. Mám ten samý problém u pravého zrcátka a to je venku plus dvacet.
  2. Díky, konečně jsem si počet podle mě rozumnej názor.
  3. Po tom co jsem jedno ráno tahal dva maníky z mího auta, jsem pořídil: alarm, tajný spínač, zamykání zpátečky a botičku. A ta si myslim, že udělá nejvíc práce.
  4. karlosdemonos

    SWING

    Né ve Swingu, na přístrojovce.
  5. karlosdemonos

    SWING

    Mám novou octavku krátce a je v ní Swing, mám k němu dotaz. Nezobrazuje názvy skladeb, dá se to jen přepnout na palubní počítač. Je to tak standartně, nebo se to dá někde nastavit.
  6. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem dvojkovou octavku z Německa a v palubovce na středu na hoře je otvor pro navigaci. Bohužel k autu nebyla, neví někdo kde ji sehnat na netu nemůžu nic najít. Díky
  7. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem dvojkovou octavku z Německa a v palubovce na středu na hoře je otvor pro navigaci. Bohužel k autu nebyla, neví někdo kde ji sehnat na netu nemůžu nic najít. Díky
  8. Díky chlapy, má 43000 km. Dneska jsem dal 300 km ze spotřebou 5,8 l/km. Kombinace 60% dálnice zbytek vesnice. Po dálnici 130 km/hod na tempomat a po okreskách jak to šlo. Při předjíždění jsem ji nešetřil:-) Asi mi přijde fotka z Malý Skály, nějak jsem včas nereagoval na radar.
  9. Díky, dnes jdu ještě zařídit zabespečení ať spim o něco líp:-)
  10. Tak jsem udělal obměnu z 1.9 Sdi r.v. 1999 combi na novou krásku. Je to r.v. 2009 dovoz z Německa, 2.0 černá metla, výbava Elegance. Děš. senzor Výhř. sedaček Výhř. zrcátek Zatmavování zp. zrcátka Tempomat 16 kola MaxiDOT Ski box ESP, ASR, ABS, EDS Parkovací asistent atd. Mám ji dva týdny, najeto přes 1000 km. Zatim velká radost. Jede ůžesně a spotřeba pohoda. Prubnul jsem 200 km/hod a měla ještě mezeru. Moc se těšim na další km.
  11. Ahoj, pěknej kousek. I já se pochlubim. Koupil jsem ji před týdnem. 2,0 Tdi Pd 103 kw. Je úžasná, taky dovoz Německo.
×
×
  • Vytvořit...