Přejít na obsah

Ovosh

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    122
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Ovosh

  1. Ahoj,

    mám O1 RS AUQ a od levého předního kola jde slyšet hučení (mechanický zvuk), ale jen když je auto v zátahu pod plynem a zatáčím doprava. Pokud sundám nohu z plynu, tak to okamžitě přestane. Pokud zatáčím doleva tak je to OK i pod plynem. Lehce to zahučí i když se auto pod plynem zhoupne na nerovnosti když jedu rovně. Byl jsem pod autem a vizuálně je všechno ok. Zkoušel jsem točit kolo a ložisko taky OK.... Napadá mě jen rozvodovka, ale než to někam dám, tak bych prosil o radu...

    Děkuji za pomoc

  2. Tak zas trosku ozivim vlakno...

     

    Auto najednou prestalo startovat a baterka odesla do vecnych lovist... V sobotu vecer jsem nenastartoval a v pondeli jsem potreboval jezdit... Takze v nedeli rano cesta do OV do Kelly, kde jsem koupil baterku Varta Silver Dinamic 63Ah 610 A.

     

    Po dotazu na slevu clena OC mi z puvodni ceny 2615kc udelali cenu 2223kc :-)

    post-17386-0-16845000-1349284821_thumb.jpg

  3. Zdarec,

     

    originál zadni repro šlo do kytek a tak jsem si koupil koaxiály do zadního plata... Chci to napojit přímo na rádio (bez zesiku)..... takže odpojit ty origo zadni repráky a na ty stejné dráty napojit ty nove... Jen mi nejde do hlavy, proč prosím vedou u origo zadních repráků na každý reprak 4 dráty?

     

    Dík moc....

     

    Ovosh

  4. hojec byla to fakt velka nahoda narazit 130km od domova a to jen tak na projizdce clena OC .. to je dobre pak uz se to snad neda splest :) jinak taky dik za pokec a okta je taky vyvonena .. kdyz budes mit cas a chut hod mi sem prosim nase spolecne fotky :)

     

    No ja taky koukal, jestli je to ta pekna White Octa z OC :-) Jinak ja byl z domova 260km (okr. Opava)... takze nahoda jak prase :lool:

    Na tu fotku se mrknu... :palec:

  5. S Brembo MAX urcite chybu neudelas.... Kotouce a desky by mely byt od stejneho vyrobce,ale v nouzi se to da i kombinovat.... Ja osobne mam predek cely od ATE a po 20000 jsou brzdy vpoho....akorat taky spini hodne....Zadek mam od Zimmermanu+desky origo a po cca 2000km taky zatim OK.

  6. No nevim, kde Jajin jezdis, ale ja byl ted cely vikend na jizni morave.... a ta cesta po dalnici Ostrava-Brno... katastrofa. Mam serii podvozek a spidery 16 a mam obite zuby :-) Takze 17 palcu chapu... Ja osobne bych vetsi asi nedaval, ale urcite bych to rozsiril...

  7. Zdar, tak ano, přesně jak říká Ovosh. bylo to ono, v servise to vyndali, sešroubovali a dali zpět, oprava 300,-

     

    to Ovosh: díky za radu, nasměroval jsem servis, kam se mají podívat nejdřív a dali mi tam slevu :D

     

    to stanley1972: měl jsem trochu jiné příznaky, ono to sice syčelo, otáčky šly lehne nahoru, ale to bylo asi sytičem a studeným motorem.. Jinak se s autem jet dalo. Budeš tam mít ještě něco jiného.

     

    Díky kluci, mějte se :palec:

     

     

    Neni zac... Hlavne, ze Ti to pomohlo... :palec:

  8. Taky menim zadni desticky i kotouce. Koupil jsem origo desticky, ale 2ks jsou s pevnou podlozkou a 2ks jsou s podlozkou, ktera jde sundat (na obrazku sundana). Mam tam ty podlozky nechat nebo je sundat? Pripadne, ktera desticka patri na vnejsi cast a ktera k pistku?

     

    Dik za pomoc...

     

    post-17386-0-90215600-1337594432_thumb.jpg

     

     

×
×
  • Vytvořit...