Přejít na obsah

pesan71

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pesan71's Achievements

0

Popularita

  1. Prosím o radu. Čerpadlo prý netáhne naftu, na vině může být údajně imobilizer. Auto je moje, mám od roku 2001, kupováno jako nové, to aby mi někdo nepsal, že to chci ukrást 🙂 Dá se ten imobilizér nějak vyřadit z provozu ? A co konkrétně imobilizér blokuje ? Servisák mi říká, že se do jeho jednotky prý nelze připojit. Máte někdo rady, nějaký tip ?
  2. Tajný vypínač není, auto mám kupované jako nové, takže vím, CK tam je a není 😁
  3. Napětí zjistíme, dálka a všechno je origo z vyroby
  4. Imo - kontrolka se objeví po otočení klíče v zapalování a zhasne. To je dobře nebo špatně ? A na té pozici 15, chapu-li dobře má být 12V, že jo ?
  5. Ahoj všichni, prosím o radu, zkušenost, návod, po čem jít. Po 3 dnech stání motor zničehonic nestartuje. V hadičkách není vidět, že by motor natahoval naftu. Vyměnili jsme palivový filtr, nafta z nádrže k němu jde, ale motor - čerpadlo ji netáhne do motoru. Při delším pokusu o startování se pak objeví kontrolka oleje a píská to. Oleje je dost, byl měněn spolu s turbem. Servis říká, že to může být imobilizérem, do jeho jednotky se prý nelze připojit. Údajně pak čerpadlo netahne naftu je prý blokováno imobilizérem. Setkal jste se s tím někdo a máte postup jak to napravit ? Byla by možnost vyzkoušet i jiné čerpadlo, ale to znamená prý sundat rozvody atd., ale to bych rád nechal jako nejzazší variantu. Děkuji předem za rady a komentáře.
  6. Pěkný večer, u mé Octavia 1 mi po letech "umřela" regulace sklonu xenonu, ten díl na zadní nápravě. Snažně prosím, dejte mi prosím tip, řady, kde se ten díl dá sehnat. Předem moc díky, H
  7. Můžete mi prosím někdo poradit, poslat odkaz na návod, jak vyndat nádobku na vodu ostřikovačů světel. Doleju vodu, ale ta někudy spodem odtéká z auta. Tak abych zkontroloval připojení hadiček atd. Děkuji.
  8. pesan71

    zatékání do vozu

    Octavia I FL liftback. Někudy mi teče do pátých dveří, voda se hromadí a při otevření kufru vyteče zámkem a otvory pro vnitřní plast pátých dveří. Máte někdo radu, na co se zaměřit, kudy to tam může téci. Četl jsem, že lištou osvětlení SPZ, tak pokud je to i váš názor, prosím o návod, jak lištu demontovat. Děkuji
  9. pesan71

    Výměna sedaček

    A je mozne tu cast DP, kdeze je vymena sedacek popsana nekam uložit odkud mohu stahnout ?
  10. pesan71

    Výměna sedaček

    Je někde návod na vymontování sedačky řidiče Octavi I facelift ? Přestalo mi fungovat polohování sedačky nahoru a dolů, tak bude asi nutná výměna mechanismu / sedačky. Děkuji předem.
  11. Díky, příručku mám. Mrknu na to. Potřebuji ale sundat celý zámek řízení, protože se mi zlomila ta tyčka uvnitř tubusu zámku která otáčí vnitřkem spínací skříňky. Vidím ale z nákresu, že volant musí dolů určitě a ovladače zřejmě taky :-) Je to tak ?
  12. Včera u mě to samé na Octavii I. Máte na to někde podrobnější návod - popis jak postupovat. Předpokládám, že musí dolů airbag a volant, možná i další přepínače (světla a blinkry) ?? Díky předem. Honza
  13. I mě čeká výměna předních kotoučů, Octavia I 1.9. tdi 81 kW, r.v. 2001 facelift.. Prosím o informaci zkušené, jaké kotouče zvolit. Už jsem tam měl originály, teď Meyle a stejně se zkroutily. Zajížděl jsem je opatrně, jezdím velmi rozumně a stejně jsou zkroucené. Potřeboval bych info od někoho, kdo už na svých kotoučích najel už opravdu něco a může posoudit nebo zde zmiňovaného Jeldu o kotouče a cenu. Hlavně ty, které se asi nejméně vrací reklamacích. Díky moc všem
  14. Ahoj, prosím o radu či odkaz na případný návod zde na fóru nebo kdekoliv. Mám Octavii I, r.v. 2001. Když chci nastartovat a otočím klíčkem do polohy, kdy má točit startér, tak se ozve jen takové cvaknutí. To třeba 3x a když otočím počtvrté tak se spustí i startér a auto nastartuje. Servisák říkal, že startér je v pořádku. Problém tedy zřejmě je ve spínací skříňce. Setkal jste se s tím někdo a víte jak na to? Který díl koupit, vyměnit apod. Děkuji za radu.
  15. pesan71

    Navigace

    IGO PRIMO v mobilu s androidem. Podle mě je to nejlepší z navigačních systému, funguje offline a můžu použít mapy TT, HERE ((dříve NAVTEQ) i místních poskytovatelů. Jen instalace bývá trochu náročnější, ale poučenější PC laik to zvládne.
×
×
  • Vytvořit...