Přejít na obsah

Ondráš

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Ondráš's Achievements

0

Popularita

  1. Ondráš

    Moje zlato

    Tak ještě nalakovat a nasadit RS nárazník, vyměnit světla za faceliftová a bude to paráda
  2. Ondráš

    Max. výbava

    kakbus: Tu navigaci si můžeš dát v podstatě do jakékoliv výbavy, která má faceliftový středový panel. Vyndá se rádio a ta přihrádka pod něj a místo toho se umístí navigace nebo 2 DIN rádio.
  3. Bohužel sem musím připsat sadeho. 7. května 2013 jsem od něj kupoval facelift světla na O1. Peníze jsem mu předem posílal na účet, jak chtěl. Světla mi sice přišla, ale v hrozném stavu, navíc chyběla krytka mlhovky a těsnění jednoho světla. Asi bych to neřešil, kdyby chybějící díly i na cc-autodílech nestály další 4 stovky. 1) http://www.cc-autodily.cz/tesneni-pred-svetla-p?brand=SKODA&model=OCTAVIA 2) http://www.cc-autodily.cz/zakryt-pro-svetlo-mlh?brand=SKODA&model=OCTAVIA Sade se omluvil a říkal, že světla jsou jeho kamaráda a on to jen odesílal. No budiž. Slíbil, že chybějící díly sežene, čekal jsem asi měsíc a samozřejmě se nic nedělo. Několikrát jsem mu to připomínal. 24. června mi řekl, ať mu dám číslo účtu, že mi na něj pošle 3 stovky. Sice bych za chybějící díly dal přes 4 stovky + poštu, ale souhlasil jsem, že má snahu to napravit. Peníze samozřejmě nepřišly, dostalo se mi jen výmluvy, že teď stěhuje a nestíhá. Posledních pár dní už na mé zprávy ani neodepisuje, ale za to svoje inzeráty si "UPovat" stíhá. Původně jsem to sem dávat nechtěl, protože jsem od něj už kupoval více věcí a vždy to bylo v pořádku, ani mě tak neštvou ty 4 stovky, jako to, že jsem světla záměrně kupoval na tomto fóru a měl nějakou "jistotu", to jsem ale netušil, že se pak dva měsíce budu prosit o věci, které jsem si zaplatil, a asi proto, že tu na fóru nemám tisíc komentářů, tak na mě hází bobek. Napsal jsem to zde pro další lidí, ať si dají pozor, co přesně od tohoto člověka kupují. EDIT: 11. července slíbeno odeslání peněz, ale asi se ztratily v černé díře a nepřišly, to se bohužel občas stává. 11. záři k dalšímu dvouměsíčnímu výročí sade stále nic. Za chvíli z toho bude telenovela na pokračování.
  4. Ondráš

    Max. výbava

    Navigace nebo uzavíratelná přihrádka, případně tam narvat držáky na pití z VW. NAVIGACE ZDE
  5. A ten středovej tunel má popelnik se zapalovačem?

  6. To je koda e je rozkubnutá, já mám předface vnitřek a líbí se mi ten vzor.Take tapece nejsou . a nevi zda tam byl ten samej vzor a nebo byla ta vyplň jen edivá?

  7. Teď nevím, o který inzerát se přesně jedná, měl jsem jich tu více. Každopádně zbyla mi tam ještě kompletní předfacelift palubní deska, předface středový panel a ty sedačky, řidičova je ale roztrhlá. Všechny díly nechám za nějakou minimální cenu. Foto je ZDE: http://ondrasb.rajce.idnes.cz/O1_-_dily/

  8. Také sem se chtěl optat zda jsou sedačky bez poškození? a jestli by bylo možné zaslat detajlnější fotky na email Bartak.tommy@seznam.cz. mám to k vám 100 km tak abych nejel kdyžtak zbytečně :)

  9. Zdravím, měl bych dotaz.Inzerát je stále aktuální?Pokud ano tak bych měl zájem o většinu dílů které prodáváte a taky se chci zeptat zda máte výplně dveří na prodej a stropnici?

    Děkuji za odpověď.

  10. Bohužel již PRODÁNO. Prosím o smazání.
  11. Ano, aktuální je. Radši bych ale byl, kdyby je někdo vzal obě.
  12. Válejí se mi tu nevyužitý facelift světla na Octavii 1. Nejsou poškrábaný ani nijak poničený. Včetně žárovek a motorků naklápění světel. Kdyby někdo chtěl, tak mu je přenechám za 1000 Kč/ks.
  13. Jsem zvědavej na výsledek, až nasadíš RS narázník. Kolik jsi za něj dával?
  14. Ondráš

    Sedačky octavia

    pro někoho dalšího: U předface Octavii - výbava LX jsou opravdu zadní sedačky nedělené, ale demontáž je stejná jako u dělěných a tudíž výměna není problem
×
×
  • Vytvořit...