Přejít na obsah

zedd.x

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

zedd.x's Achievements

0

Popularita

  1. repro jsou nové, nepoužité...
  2. Malá sleva možná! Mám ho teď namontované v Octe I, hraje božsky, nutno slyšet !!! Nevěřili by jste jak může hrát rádio v této cenové kategorii. Neprodával bych, ale chci něco se zeleným podsvícením - takže je možná adekvátní výměna i třeba s mým doplatkem.
  3. Prodám autorádio Kenwood KDC-W3044A. CD-RW, MP3, WMA, výkon 4x50W, červeno/modré podsvícení - Měl jsem ho v Passatu B5.5, pasuje tam skvěle, jak pr... na hrnec Kompletní balení, nepoškozené, včetně kabeláže. Plně funkční. Cena 1400 Kč, dohoda.
  4. Prodám nové nepoužité repro Pioneer 17cm 2-Way Coaxial 240W. Kompletní balení, nepoužitý instalační materiál, atd. Cena 800 Kč.
  5. Jakou mas OI, pred nebo po face? Ja jsem po bouracce vymenil svetla a predek za facelift a nechapal jak je mozne, ze najednou tak sviti :-) Pokud mas uz zasedle zkorodovane paraboly uvnitr svetel, tak Ti vymena urcite pomuze. A hodne delaji nove a silnejsi zarovky.
  6. Namontuju volant Fabia do O1? Pasují kroužky pod volant? Musí se něco měnit? Volant je kožené tříramínko a já mám obyčejný O1 předface. Moc velké díky, Z.
  7. Jasne je to firmy, ta si to da do dani a vlastne to pak ma zadarmo, ze :-) Desny pristup k veci, nechapu... btw. Kde jsi mimochodem prisel na to ze to je firemni?
  8. Prosím o radu a ať nezačínám nové téma. Jak je to se zadníma sedačkama v O1, které pasují? Tedy pasují všechny z téhle řady: G4 krátký, G4 variant, Bora, Bora Variant, Seat Toledo, Seat Leon, A3? Dík, Z.
×
×
  • Vytvořit...