Přejít na obsah

FINNISH

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

FINNISH's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, má smysl u tohohle našeho motůrku dávat pryč katík? Projeví se to v nečěm? Kámoš říkal, že to kdysi dával pryč u 1.6tky golfa a trochu se zlepšil zátah ve vyšších otáčkách + to mělo lepší zvuk ^_^ .
  2. Ahoj, přemýšlím o nějakým laďáku na svojí Octávečku a budu rád, když se se mnou podělíte o nápady nebo zkušenosti .. případně nejlíp fotky jak to vypadá na vašich fárech a soundchecky by byly úplně nejlepší, kdyby se to někomu sem chtělo nahrávat ;-) Vzhledovou představu mám asi takovou jako tady na fotce. Cena cca okolo 5tis. max. Zvuk, čím dravější, tím lepší ;-).
  3. FINNISH

    Mracitka

    Ahoj mám dotaz, dneska jsem nalepil mračítka oboustrannou páskou a zajímalo by mě, jak se to bude tvářit na myčku? :lool: Jo ... Ne .. zkušenosti? Díky ;)
  4. Plasti Dip taky palec nahoru, stříkal sem přední masku, vypadá to dobře a drží to ;-)
  5. No však jo :-) ... akorát mám 1997, tak doufám že tady bude řeč o repro z předfaceliftu ... někde sem zaslech že pofacelift má jiný repra a mě se nechce nějak vrtat v drátech .. nebo je tam stejný zapojení?
  6. Stejný problém, nějaké tipy kde levně sehnat origo repráky? ^_^
  7. Kdo s tím má zkušenosti, dává se to nějak ve vrstvách, nebo stačí jednou stříknout a stačí to?
  8. Já mám OI předface ... a mam tam vzadu popelník a takovou přihrádku co si hraje na držák nápojů ... a právě tu mám pocit že budu muset vyřezávat, ale nerad bych to sprasil, aby mi pak neseděla ani opěrka a ještě sem měl rozřezanej tunel :( ... no zkusim pohledat nějaký návody a zhodnotím zda je to v mých silách :lool: (P.S: Tu sekci návody tu nemůžu nějak najít, moc se tu neorientuju )
  9. Tak mě se docela líbí :) ... rozhodně mi přijde designově zajímavější než originální opěrka, cenově je taky někde jinde a instalace vypadá snadně - pouze vrtání, žádný řezání. Ale tak šel bych i do originálky, ta zas bude kvalitnější a dá se aspoň vyklápět ... akorát mi u ní není moc jasná ta instalace vzadu? Jak říkám vrtat do plastu mi nevadí... ale řezat? To se mi moc nepáčí ... víte někdo jak se ta originálka instaluje?
  10. Borci co tahle? Ta by mohla sedět ne? :) http://aukro.cz/loketni-operka-vw-golf-iv-octavia-i3245683551.html
  11. Ta je taky v merku, ale chci prvně znát názory na tuhle, docela se mi líbí, vypadá to na snadnou instalaci (u originálky prý budu muset část za řadicí pákou vyřezávat) a taky je tahle 3x levnější :-D
  12. Zdravím, chtěl bych se zeptat zda jste někdo zkoušel do Octávky instalovat tuto loketní opěrku, popřípadě jaké s ní máte zkušenosti? Díky za odpovědi :) http://aukro.cz/loketni-operka-skoda-octavia-fabia-felicia-i3250647586.html
  13. FINNISH

    Záměna řadící páky...

    Zdravím, chtěl bych vyměnit řadičku na svojí OI 1.6 75kw 1997 ... zatím jsem našel pouze tyhle dvě varianty že připadají v úvahu, nevíte někdo ještě o nějaký? Nejlíp chromová. Díky ;) Řadička 1 Řadička 2
×
×
  • Vytvořit...