Přejít na obsah

vittto

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele vittto

  1. Podívej se na poslední příspěvek z 19.oct. 2014 -Spínač světel vícenásobný Kolega tam píše že tam drátky zastrčil u tebe jsou taky jenom zastrčený nebo jak tam držej -díky snad jsem ti pomohl.
  2. Zdravím, chtěl bych si koupit nějakou diagnostiku pro mou octavii 1998 1,6-75kW.Jako název tématu jsem napsal jenom tuto značku ale možná existujou ještě jinačí. Určitě máte spoustu zkušeností tak prosím o radu. Kolik taková diagnostika stojí,díval jsem se tak okolo 500kč. Jestli máte někoho osvědčenýho kdo toto prodává.Předem děkuji.
  3. Prosim tě ty konektory ve sloupcím jsou konkretně kde? Nebo myslíš ty konektory co jsou pod zámkem dveří když se sundá tapec.
  4. Mám takovej problém. Už delší dobu mě jednou jdou otevřít dveře u spolujezdce a podruhý zase nejdou. Popíšu to líp. Když strčím klíček do dveří u řidíče a otočím že chci otevřít tak vyskočijou všechny kolíčky v celým autě kromě dveří u spolujezdce to je stejný u dálkovýho ovládání. Takže když chci otevřít dveře u spolujezdce tak musím kličkou zevnitř zatáhnout aby vyskočil kolíček a pak můžu otevřít dveře z venku. Když strčím klíček do zámku u spolujezdce a otočím že chci otevřít tak se mě otevřou všechny dveře- vyskočijou všechny kolíčky.Takže s týhle strany to funguje. Takhle to třeba nefunguje 10 dní a pak to zase dva měsíce jde. Tak se to opakuje. Zámek jsem vyndal prostříkal to stejný jsem udělal s paticí elektriky co je přímo pod zámkem zatím bez ůspěchu. Kde mám dál pokračovat? Předem děkuji.
  5. Tak jsem vyndal zámek dveří podle návodu a zjistil jsem že na konci lanka je takovej nálitek z umělý hmoty a ten je vyskočenej z uložení co je na klice. Tak jsem to tam zacvakl a v pohodě.
  6. Díky za dobrou radu podívám se a dám vědět .
  7. Ahoj prosim tě můžeš sem dát ten odkaz jak sundat ten buben když jsem povolil ten šroubek a drží to jak prase asi nějakej stahovák. Předem dík.
  8. Přeju pěknej dobrej den. Mám problém -nejdou mě otevřít dveře z venku.Auto je odemknutý klika se normálně pohybuje jako kliky u ostatních dveří a nic. Ze vnitřku to kličkou normálně otevřu. Musím sundat tapec a vymontovak kliku a nebo máte někdo s tím zkušenost? Předem dík.
×
×
  • Vytvořit...